20.000 medicijn doden eindelijk in het nieuws …

monitor signaal
We hebben er heel …. lang op moeten wachten tot dit nieuws eens openlijk verteld werd op de Nederlandse televisie. De reactie, ongeloof … en een pijnlijke stilte … Maar deze presentators hebben toch een heel team die journalistiek werk verrichten en de misstanden binnen onze maatschappij opsporen ???

[ als de camera's de andere kant uitkijken ... ]
medicijn alert


Humberto Tan en de rest van de gasten aan tafel bij RTL Late Night waren dood stil over de uitspraak van forensisch arts Selma Eikelenboom in 2015, sprakeloos. 17.000 tot 20.000 doden door medicijn gebruik en foutief medisch handelen … per jaar en 250.000 in Amerika? [ de eigenlijke cijfers in de VS liggen veel hoger 250.000 doden door medicijngebruik en in totaal inclusief medische misser en onnodige medische handelingen 750.000 doden … elk jaar. Zie het boek: "Dead by Medicine", van Gary Null.

Volgens dit artikel in NRC waren het er echter slechts 1200 die overleden aan medicijngebruik naar aanleiding van de cijfers van het HARM onderzoek (Hospital Admissions Related to Medication). Het rapport werd opgesteld door het Instituut voor Farmaceutische Wetenschappen. Maar, … door wie worden al de studies en onderzoeken gefinancierd aan de universiteit? Het zou anders kunnen zijn wellicht maar ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat ook hier sprake is van: Wij van Wc eend adviseren Wc eend. [artikel NRC]

Het aantal verkeersdoden in Nederland ligt de laatste jaren tussen de 570 en 621. Cijfers waarbij men opmerkt, deze kunnen en moeten omlaag! Het dubbele aantal per jaar sterft dus minimaal aan "ongewenste" medicijn bijwerkingen. Zelfs als dit cijfer zou kloppen en dit zelfde getal zou veroorzaakt worden door natuurartsen, ... dan zou er moord en brand geschreeuwd worden in alle media. Nu krijgt Selma Eikelenboom een repremande in het NRC omdat ze leugens verteld. Waar lees ik de reactie van Selma in het NRC, hoe zij aan die cijfers komt?

Ik denk dat relatief gezien de cijfers inderdaad in Nederland gunstiger zijn omdat hier in tegenstelling van Amerika niet grootscheeps geadverteerd mag worden met medicijnen op TV, "Vraag het uw dokter". Maar je zal maar een van die 1200 mensen zijn, of een van die 20.000, ...NOS journaal 2014 Helft medische behandelingen heeft gebrek aan bewijs.


Kwakzalverij op universitair niveau!

NOS-Journaal 22-02-2014: "Van de helft van alle medische behandelingen is er geen — bewijs — dat die behandeling ook echt werkt. Artsen opereren of geven medicijnen omdat dat nou eenmaal al jaren zo gaat. Een groep Nederlandse artsen maakt zich daar zorgen over. Ze willen lijsten opstellen van behandelingen die artsen maar beter NIET meer kunnen doen. Daar wordt de zorg beter en goedkoper van" — "Van de helft van alle medische behandelingen is eigenlijk nog nooit goed onderzocht of ze werken of niet" — Een reactie van een arts in die uitzending; "Het lijkt wel of we zomaar wat aanrommelen maar dat is niet zo, het is natuurlijk wel wat je geleerd hebt in je opleiding".
lees verder: Onnodige behandelingen in het ziekenhuis

-- Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio