Medicatie tegen hoge bloeddruk.

medicatie hoge bloeddruk
Stelling van Medische Geneeskunde door eigen Onderzoek Weerlegd.
Vrouwen die langer dan 10 jaar de gewoonlijk voorgeschreven calcium-antagonisten tegen hoge bloeddruk hebben ingenomen, verhoogden daardoor hun risico voor borstkanker om het 2,5-voudige - zo stelden de wetenschappers in de VS vast. Mooie boel, want bloeddrukmiddelen worden in de regel doorgaans nog veel langer ingenomen en calcium-antagonisten worden routinematig voorgeschreven.
share this


Medicatie tegen hoge bloeddruk.
Uit: Natürlich Leben 2014, nr. 4
Door Dr. Ruediger Dahlke.
Nederlandse vertaling: Rob Hundscheidt

Maar het wordt nog erger: een ander onderzoek wijst uit dat het heel zinloos is om bij de zogenoemde milde hypertonie ( alles dat ligt tussen de 160 bovendruk, en 100 onderdruk ) zulk middel in te nemen, want geen een daarvan kan de ziektegevolgen van hoge bloeddruk zoals hart- en herseninfarcten beinvloeden. En ca. 75% van de behandelde patienten behoren tot de groep van milde hypertonie.

Voor diegenen die 1 + 1 bij elkaar kunnen optellen wordt het nu nog erger: want het betekent inderdaad dat de vrouwelijke patienten in niet alleen niets positiefs van de behandeling hebben gehad, maar alleen maar in werkelijkheid alleen iets negatiefs. Ze hebben hun risico op borstkanker succesvol meer als verdubbeld. Dat betekent dat de overwegende tot nu toe gewoonlijk uitgevoerde hoge bloeddruktherapie niet alleen werkingsloos en duur is, maar bovendien ook nog eens levensgevaarlijk.

Zulke onderzoeksresultaten zouden eigenlijk in het journaal en krant gepubliceerd moeten worden - misschien kunnen jullie ze tenminste delen op facebook en zo een platform scheppen, een opgave die de mainstream media tot nu toe alleen maar weigerden….omdat ze rekening moeten houden met hun reclamepartners….volgens het model van vogel-en varkensgriep….

En daarbij zou de oplossing zo eenvoudig kunnen zijn: geen middel brengt de bloeddruk zo zeker omlaag dan een vastenweek met aansluitend overstappen op ¨Peace- Food¨ ( vegaan ), wat geheel los daarvan het risico op borstkanker nog veel onwaarschijnlijker maakt.

Wetenschappelijke bronnen: Daiao D et al.; Cochrane Database 2012; Li Cl et al., JAMA
intern Med.,2013; Crippe G., European Hypertonie-Kongres; London 2012


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?