Leven in het NU en plannen maken voor ...

niemand
Zo hoort het leven geleefd te worden, het verleden een plaats geven en genieten van de dag. Heerlijk eten, genieten met je vrienden en plannen maken voor de toekomt. Dat is leven, dat is vooral waar je mee bezig bent als je van je vakantie geniet, even vooral niet denken wat er allemaal gebeurd in de wereld.
niemand

Even de realiteit vergeten.


Ik merk rond om mij heen dat veel mensen ook zo leven, zich weinig of niets aantrekken van wat er in de wereld gebeurd. Ik hoorde echter ook van Brusselaren dat ze sinds november vorig jaar niet meer in het centrum van de stad zijn geweest, geen enkele keer, al tien maanden dus! Dat wordt dus ingegeven door angst, angst die op de achtergrond en onbewust sluimert. En elke keer dat er ergens in de wereld iets gebeurd wordt onbewust de angst weer opgewekt, onbewust en elke dag. Gebeurd er dan weer eens iets "dicht" bij huis in het eigen land dan komt die sluimerende angst weer in alle hevigheid aan de oppervlakte. Of, … het moet zijn dat je weet wie de "vijand" is, wanneer je het spel dat gespeeld wordt in grote lijnen begrijpt. Dan ken je de gevaren van vaccinaties, voeding, de dokter, chemtrails, etc, etc. Dan weet je dat terrorisme slechts een geringe rol speelt die echter in meerdere mate de hoofdrol op eist. Dan weet je dus er gebeurd tijdens deze surreële toneel voorstelling. Dan heb je meer te maken met emoties als machteloosheid, onbegrip van je omgeving en woede.

Deze emoties kun je echter kanaliseren, richting geven, door actie te ondernemen.


Een van de acties waar ik nu al aan denk is van politieke aard. We hadden het er nog onlangs over op dotcom.radio. Het onderwerp; "Wel", of "Niet", gaan stemmen?

Mike (Donkers) merkte op dat mensen meer politiek bewust aan het worden zijn en gaf ook de voorkeur aan je stem te gebruiken. Maar een stem geven aan het "kwaad" jouw maandaad geven aan het gevoerde beleid is niet iets waar ik dan aan denk. Gewoon negeren die verkiezingen, totaal negeren, laten merken dat we "hun" spel doorhebben. Voordat we weer echt kunnen gaan besturen, gaan bouwen, zal het oude huis gesloopt dienen te worden, totaal ten gronde gericht dienen te worden.

Wat dat betreft kunnen we niet vroeg genoeg actie gaan voeren voor de verkiezingen van 2017.

— Henk Mutsaers
ik stem op NIEMAND

Lees ook: Angstig nieuws, wat doe je ermee?

HOERA, ik kreeg een reactie, en al op de eerste dag.


Al jaren schrijf ik op mijn site dat politici NIET betrouwbaar zijn, al jaren schrijf ik op mijn site dat ik op GEEN enkele politicus zou gaan stemmen OMDAT ik nog nooit ook maar IEMAND in de politiek heb horen klagen over E Nummers in onze voeding en de veiligheid daaromtrent, omdat ik niemand heb horen praten over het effect, het bewijs van vaccinaties, het bewijs van chemotherapie, het VERBIEDEN van chemtrails en HAARP, over een ECHT en BETROUWBAAR geldsysteem en vele andere zaken. Dat maakt in mijn ogen de hele politiek van de EERSTE tot en met de LAATSTE man en vrouw ONBETROUWBAAR. Nog nooit ook maar een enkele reactie! Van NIEMAND uit de politiek, van NIEMAND uit de gezondheidszorg, van NIEMAND uit de financiele wereld, NIEMAND dus, ... NIEMAND vond het de moeite om op mijn ongenoegen te reageren, ...

Dat is dus, dat was dus tot nu toe. Dat kan dus nooit een politicus zijn. de reactie: ...

Men kan gaan deelnemen aan de Schoonmaakploeg : Vrede en Recht ; Zie video

Staan nog vacatures open ;

http://www.vrede-recht.nl/

Dan hebben we nog een Basispartij , waar mensen met een goede maatschappelijke inborst zich kunnen opgeven als co?rdinator voor hun provincie / gemeente ;

http://basispartij.nl/

Zou je dit wellicht ook onder de aandacht kunnen brengen Henk?

Time voor change vindt je niet

Dat schreef Bernadette. Maar Bernadette, ik weet het nog niet ... wordt vervolgd, ...De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio