Gif in producten, medicijnen, voedingen de lucht

voedingtest
Vergif zit in vele producten die je dagelijks gebruikt. Bijvoorbeeld in alle plastic producten, mogelijk in de kraan waar je drinkwater doorheen stroomt. Maar het zit ook in medicijnen die je beter zouden moeten maken. Het zit in de voeding die je gezond zou moeten houden. In verzorgingsproducten en zelfs in de lucht die we inademen! Nog nooit in de geschiedenis heeft de mensheid aan zoveel toxische stoffen bloot gestaan. Daar dient dus aandacht aan geschonken te worden..... en dat kan!

Vergif, waar zit het in en hoe raak je het kwijt... voordat je ziek wordt?
natural news

Nog nooit heeft de mensheid in een giftige wereld geleefd zoals nu !

Giftige stoffen dienen een persoonlijk aandachtspunt te zijn door deze zoveel mogelijk te vermijden en door bovendien regelmatig het lichaam te ontgiften (detox/ detoxificatie: andere woorden voor de ontgifting van het lichaam).

Mike Adams (Natural News) heeft een initiatief gestart (wat eigenlijk de overheid zou hebben moeten doen) om voeding te testen op de mate waarop deze giftige stoffen kan opnemen en aan zich kan binden. Vervolgens gaat men een conditie scheppen in het laboratorium gelijkwaardig aan o.a. de temperatuur van het menselijke lichaam. Hierbij wordt gekeken naar welke gifstoffen klein genoeg zijn om opgenomen te worden in het lichaam, welke stoffen direct afgevoerd worden en welke stoffen opgeslagen worden in de vetweefsels.

Deze uitkomsten worden vergeleken met de hoeveelheid gifstoffen aanwezig in het product/voeding/medicijn voordat het opgenomen wordt in het lichaam. Deze gegevens laten zien hoeveel van de gifstoffen ook daadwerkelijk aan het lichaam afgegeven worden. Met deze gegevens kan de retentiefactor worden bepaald (retentie = het op- of vasthouden van bepaalde stoffen door het lichaam). Wat hieruit duidelijk naar voren komt is dat de hoeveelheid gifstoffen in een bepaald voedingsmiddel niet volledig afgegeven wordt in het lichaam omdat bepaalde voedingsmiddelen de gifstoffen zelf kunnen verwerken.

Wat hierbij duidelijk aan het licht komt is dat fabrieksvoeding veel meer dan natuurlijke, onbewerkte voeding de gifstoffen afgeeft aan het lichaam. Duidelijk moet zijn dat pas nadat het lichaam gifstoffen gaat opnemen en deze in je bloed terecht komen, deze stoffen schade kunnen aanrichten. Het deel dat onverwerkt het lichaam weer verlaat richt dus geen schade aan. Dus de hoeveelheid gif in een voedingsmiddel, stof of medicijn zegt nog niets over het gevaar voor de gezondheid.

Het Natural News lab is nu met deze unieke actie begonnen deze gegevens in kaart te brengen. Hierdoor wordt de kennis over voedselveiligheid weer totaal ondersteboven gekeerd. Voedsel dat bijvoorbeeld als gezond werd beschouwd omdat het geen giftige stoffen bevat kan het eventueel afleggen tegen een gelijkwaardig natuurlijk product dat wel gifstoffen bevat maar deze niet afgeeft aan het lichaam en dat andere gezondheidsbevorderende eigenschappen bezit.

Wat uit dit onderzoek duidelijk naar voren komt is dat alleen natuurlijke onbewerkte voedingsmiddelen de eigenschap hebben om giftige stoffen aan zich te binden zodat ze niet opgenomen worden door het lichaam. Bewerkte voeding, medicijnen en synthetische supplementen hebben deze goede eigenschap geen van allen! Moeder natuur bezit dus veel meer wijsheid dan onze voedselfabrikanten. En onthoud: slechts een zeer klein deel van het aanbod in de supermarkt komt van moeder natuur. De meeste mensen zitten op een Unilever-dieet zoals collega Juglen Zwaan het zo treffend wist uit te drukken.

Bewerkte voeding is -zo blijkt- vooral zo schadelijk, niet alleen vanwege de schadelijke stoffen die erin zitten, maar ook door de stoffen –de vezels– die eruit verwijderd zijn. De bouwstoffen voor je lichaam die ontbreken maar die de houdbaarheid van deze ‘voeding’ vergroten. Met andere woorden: de winst van voedingsbedrijven gaat voor op de gezondheid van ‘hun’ klanten.

Dit alles geeft ook nieuwe inzichten in het maken van gezondheidssappen. Niks mis mee als je zeker weet dat er geen giftige stoffen in zitten. Maar door het scheiden van voedingsstoffen blijken de verwijderde vezels ineens essentieel te worden.

Al deze gegevens die Natural News nu in het lab aan het verzamelen is verschijnen als de ‘Metal Retention Factor’ (de Metalen Retentie Factor) op labs.NaturalNews.com.Deel 2 van de Natural News Lab video gaat over de Metal Capturing Capacity
(De metalen opname capaciteit van natuurlijke voeding)

Bij voeding gaat het niet alleen om wat deze vrijgeven aan toxische stoffen tijdens het verteringsproces maar eveneens welke hoeveelheid giftige stoffen natuurlijke voeding kan absorberen (omkapselen) zodat deze niet in het lichaam opgenomen worden.

Sommige voeding reageren als een magneet voor zware metalen als bescherming voor het menselijk lichaam. Er werden in het Natural News Lab reducties gemeten tussen 0 en 99% in de beschermingsfactor van bepaalde voeding. De nog steeds plaatsvindende onderzoeken gaan veel veranderen op het gebied van voedingcombinaties en de manier van eten. De beroepskoks hebben er weer een belangrijk hoofdstuk bij om op te kauwen! Of ..... gaat de praktijk uitwijzen dat goed geïnformeerde consumenten toch beter niet buitenhuis gaan dineren?


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?