de REVOLUTIE komt niet op Televisie

revolutie
Meer als 2 miljoen bezorgde burgers marcheerden in protest over de gehele wereld tegen zaden en pesticiden gigant MONSANTO. Geen enkel bedrijf heeft zoveel mensen op de been gekregen die TEGEN hen zijn. In 52 landen, in 436 steden werd gedemonstreerd, een van de grootste protesten uit de geschiedenis. De media ZWEGEN, de politiek ZWIJGT, maar met TTIP en CETA krijgt MONSANTO meer macht wereldwijd ...
revolutie

Hoe lang laten wij ons nog vergiftigen ... ?


Ron Fonteine schreef vandaag in zijn nieuwsbrief [ 08-07-2016 ]
Ondanks dat de controleurs van de mainstream media een van de grootste censuurcampagnes in de geschiedenis hebben gevoerd hebben de alternatieve media, activisten, en mensen in de gemeenschap geschiedenis gemaakt. Filmmaker en activist, Amel Tresnjic, maakte tijd vrij voor het maken van een korte film die het bewustzijn mbt de gevaren van genetisch gemanipuleerde voeding en de onderdrukking van journalisme wil vergroten. Help mee met het verspreiden van deze kennis en deel deze video via sociale media en email. Monsanto's grootste vijand is namelijk een geïnformeerde consument.Lees ook:
De Geest is uit de Fles
Het wisselen van de [wacht] Macht

en laat je stem horen, of stem zwijgend toe ... teken het referendum

ttip ceta referendum

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio