2015 kop -of- munt

kop of munt
Het proces om ons af te scheiden van het huidige systeem is in zijn totaliteit overweldigend en misschien zelfs onmogelijk om zelfs maar te overdenken. De economische en financiële structuren die onze politieke realiteit onderbouwen en van invloed zijn op letterlijk elk deel van ons dagelijks leven.
kop of munt

Ontsnappen uit het "Systeem"?

Door: James Corbett
Website: http://www.corbettreport.com/
Vertaling: Henk Mutsaers

Zij bepalen de arbeidsmarkt van waaruit we in ons levensonderhoud voorzien, de ‚vorm' van het geld dat we gebruiken om te ruilen met anderen in de economie, de soorten producten die beschikbaar zijn voor ons om te kopen, de regels en voorschriften die we moeten aanhouden voor het voorrecht van leven in het een of ander gebied op deze aarde, en bijna alles wat we doen, denken of kiezen op een dagelijkse basis.

Dus, om echt onszelf uit de scharen van de globalistische val te verwijderen zou een totale ontworteling betekenen van alles wat we doen.

Het zou inhouden, veranderen van bank, onszelf afsluiten van overheidsbeslissingen aangaande ons valuta systeem, het deelnemen aan een fiscale opstand, het loslaten van het geloof in het (nep en gecontroleerde) politieke systeem, we moeten onze buren weer leren kennen, onafhankelijk worden van alle energiesystemen als gas, licht, en water en voor velen veranderen van werk.

Gezien de breedte van de kloof tussen hier en daar is het verleidelijk om te zeggen dat de kloof gewoon te groot is en dat een dergelijke wijziging dus onmogelijk is.

Maar dit is toegeven aan de mentaliteit dat veranderen een alles-of-niets-propositie is. "Tenzij het hele Nieuwe Wereld Orde systeem 's nachts gedeconstrueerd wordt en wel alles tegelijk", gaat dit argument niet op, "dan maakt het niet uit en verzet is zinloos."

Deze manier van denken is onzin natuurlijk. Systematische veranderingen gebeuren nooit allemaal tegelijk en overnacht. Dit zijn de uitwassen van ideologieën en instellingen die minstens een eeuw aanwezig zijn waar nu zorgvuldig gewerkt wordt in de richting van een heldere en toegewijde (als psychopathische)-bankster gefinancierd technocratische elite. Deconstructie van deze instellingen gaat niet minder inspanning tijd, toewijding en inspanning kosten dan het kostte om deze te gedurende tijd op te bouwen.

In plaats daarvan moeten we elke actie -tegen dit systeem- van ons, ongeacht hoe klein het lijkt op het eerste gezicht, als een revolutionaire daad zien.

De reis van duizend mijlen begint met een enkele stap voor de oprichting van een nieuw concept voor de wereldwijde non-order en begint met een enkele handeling.

Wat die daad precies is zal verschillen van persoon tot persoon, maar er zijn zo veel verschillende manieren om zijstappen te bedenken als er mensen zijn op deze planeet. Het kan zoiets eenvoudigs zijn als het boeken van een gedeelde rit met Uber of het boeken van een verblijf op uw volgende vakantie via Airbnb. Wat? Het delen van een rit of het boeken van een overnachting lijken geen revolutionaire daden? Waarom zijn dan land na land deze diensten dan aan het kraken of zelfs een verbod op deze services? Wat is er zo eng aan het idee dat mensen manieren vinden om een stoel te verhuren in hun auto en hun appartement direct via het internet aan te bieden?

Waarom moet de overheid zich bedreigd voelen door deze diensten?

Is het vanwege een -doe het zelf economie- een breder idee voor de deel economie? Voor degenen die het niet weten, diensten zoals Uber en Airbnb zijn slechts het topje van de ijsberg van een groot en groeiend netwerk van diensten die tot doel hebben om mensen samen in gemeenschappen (virtueel of echt) aan te moedigen om handel, ruilhandel of verkopen van hun eigen ongebruikte goederen of diensten en die rechtstreeks met elkaar te delen. Deze gemeenschappen zijn tot nu toe van alles aan het organiseren van online ruilhandel, uitwisselingen organiseren van cadeau's, uitwisselingen op de arbeidsmarkt op zogenaamde "makerspaces" en zelfs gemeenschappen voor een gezondheidszorgverzekering coöperatie die het door de overheid opgelegde collectieve zorgstelsel omzeilen. Er is werkelijk geen grens aan wat er mogelijk is voor mensen om te delen, verkopen of uitwisselen met elkaar wanneer mensen aan hun lot overgelaten worden... met uitzondering van de grenzen die door de overheid ingesteld zijn, …. natuurlijk. (!?)

De technologische wereld geeft ons de metafoor voor deze nieuwe vorm van een gemeenschap geleide economie, dit in tegenstelling van de top-down controle van de Nieuwe Wereld Orde: Open source. In computer termen, een programma met "open source" is er een waarin de broncode open staat voor toegang tot, en inzage van een ieder, die vrij kan worden aangepast en gedistribueerd naar anderen. De open source revolutie in de computer wereld was geen kleine beweging van Fringe karakters (franjes). Zoals Daniel Lemire opmerkte op zijn blog, is open source software zoals het Linux besturingssysteem verweven in de structuur van onze moderne wereld:

"Het hele internet wordt bij elkaar gehouden door open source-software. De goedkope router die de bevoegdheden heeft van uw WiFi-netwerk thuis maakt gebruik van de Linux-kernel. Je Android telefoon is gebaseerd op de Linux-kernel. Google servers draaien onder Linux. In 2014 is bijna iedereen is al een Linux gebruiker."

Hoe kunnen we dus dit idee uitbreiden naar de rest van de wereld?

Geloof het of niet, dit is al gedaan. Als 3D-printing technologie evolueert, zal het idee van open source blauwdrukken voor de fabricage van 3D geprinte objecten uiteraard belangrijker worden, maar er zijn al websites online waar deze ontwerpen worden weggegeven, verhandeld of verkocht. Om dit concreet neer te zetten: er zijn plaatsen waar je online kunt gaan naar de blauwdrukken voor, zeg, een levensgrote buste van Stephen Colbert downloaden. Klinkt dwaas? Nou dat is het, maar er is niet veel fantasie voor nodig om te zien dat dit het begin is om onze huidige model van productie en distributie te transformeren, waar huishoudelijke artikelen massaal worden gecreëerd in fabrieken honderden of duizenden kilometers weg en verscheept naar winkels over de hele wereld in de hoop dat een klant daar zou beslissen om het te kopen. De waanzin van een wereld waarin de productie is gericht op een dergelijke enorme inefficiëntie zal worden beëindigd en het potentieel van de mensheid zal worden ontgrendeld als ontwerpers direct kunnen communiceren met degenen die hun producten gebruiken.

Het internationale bedrijfsleven, de slavenarbeid fabrieken, de productie, de tussenhandel, het wordt allemaal zo schilderachtig en irrelevant voor de late 21e eeuw economie zoals de smid of de schoorsteenveger lijken vandaag de dag, en de enorme bureaucratie waar de WTO en de OESO die G20 tussenpersonen creëren, belastingen, rechten en wettelijke barrières opwerpen in de economie zal net zo irrelevant en nutteloos zijn als mensen rechtstreeks met elkaar omgaan in een dorp, de stad of over de hele wereld.


Deze ethos strekt zich zowel uit tot de voedselvoorziening. Gemeenschapstuinen zijn een revolutionaire daad. Het kopen van verse biologische producten op de markt van de lokale landbouwer is een revolutionaire daad. Rauwe melk kopen van een lokale -deel- koe is een revolutionaire daad. Waarom anders zou de overheid zwaar gewapende SWAT teams sturen naar die gemeenschappen die dat nu al doen? (USA)

Natuurlijk, het idee van de echte bevrijding van de economie is een utopie als de economie nog steeds gebonden is aan het door de banken uitgegeven fiat geld die het mogelijk maken in posities van politieke (en financiële) krachten om fundamenteel de controle van de economie zelf. te manipuleren.

In deze context, elke keer als we omgaan met mensen om ons heen in dollars, yen, euro, pond of roebels moet worden gezien als een bolstering van de status quo. Aan de andere kant, elke keer als we ruilhandel doen en gebruik maken van een Local Exchange Trading System (LETS), we een lokale gemeenschap en bedrijven ondersteuning met een lokale alternatieve munt, goederen online kopen met een gedecentraliseerde munt mogelijk gemaakt door een, peer-to-peer computer netwerk gedistribueerde database (zoals bitcoin), of deelnemen aan de deel economie, we deelnemen aan een revolutionaire daad.

Om echt doeltreffend te zijn moet dit worden uitgebreid tot de banksector natuurlijk, en ook hier zijn weer mensen die worden overweldigd door de monumentale onderneming die nodig is om onszelf volledig uit de huidige banksysteem te begeven. Maar nogmaals, baby stappen naar vrijheid zijn nog steeds stappen in de goede richting. Als het een lokale credit union die lokale alternatieve valuta accepteert, zoveel te beter. Dergelijke opties bestaan op vele plaatsen vandaag. Waarom denk je dat het is, dat de meeste mensen niets weten over dit fenomeen en degenen die het gebruiken worden gezien als zonderlingen. Is dit niet precies wat een oligarchische elite ons wil doen geloven, die vertrouwt op onze vrijwillige deelname aan hun economie, het kopen van hun producten en het gebruik van hun banken?

Het sluiten van je account op één van de Grote "too big to jail" banken en het openen van een rekening bij een lokale bank is een stap in de goede richting.

Al deze "revolutionaire" acties brengen mensen rechtstreeks in interactie met elkaar (of aan de overkant van de straat of over de hele wereld) op een manier die niet kan worden verstoord, gereguleerd of verboden kan worden door de globalistische instellingen die hun Nieuwe Wereld Orde verder willen integreren. Dit is de reden waarom deze opties nooit worden gepresenteerd als het antwoord op onze zorgen. Het is altijd een kwestie van "ondersteuning van de overheid" of het geloof in multinationale instellingen. En dit is de reden waarom de propaganda machine van deze instellingen is gebaseerd op u het idee geven dat de weerstand futiel, armzalig, nietswaardig is.

Omdat de ware kracht van de mensheid kan worden geopend door een ieder van ons, en het kan beginnen met iets eenvoudigs als het lezen, delen en bespreken dit artikel met je vrienden.

Een kleine wijziging in de spreuk van Orwell: In een tijd van globalistische wereld orde, is anders denken een revolutionaire daad.

kop of munt

Het is tijd voor ons om ons eigen ultimatum te stellen aan de globalisten:

Kop, wij winnen, munt jij verliest !

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?