Q this is big

Kankerkoorts, de doorbraak ... ?

kankerkoorts
In juli 2016, na tien jaar ongeneeslijke prostaatkanker, vatte Wim Huppes kankerkoorts en kon hij weer eten. De Epoluthon lamp die hij gebruikte, zendt uiterst krachtige lichtflitsen uit. In tegenstelling tot chemotherapie, voelde hij zich gezond worden en kon hij het leven weer oppakken.
het omslagpunt in kanker geneeskunde ?

Het omslagpunt in kanker behandeling ... ?

Wims kanker had, net zoals bij alle kankers, zijn immuunsysteem overgenomen.
koorts meting
Het is angstaanjagend, hoe de afweer wordt geblokkeerd en het tot slaaf gemaakte immuunsysteem de kankergroei bevordert. Om het immuunsysteem te bevrijden, wordt eerst een aluminium bevattende gel op de huid aangebracht. Het lichaam brengt het aluminium naar de kanker, waar de lichtflitsen het aluminium laten oplichten. Dit oplichten (luminescentie) wekt de immuun cellen uit hun inactiviteit, waardoor kankerkoorts ontstaat. Zie Figuur 1 - Smartphone Hittebeeld

Kanker
TippingPoint4Cancer levert Epoluthon onder de Duitse wet. Het kost € 6000 voor zelfheling thuis of € 300.000 via klinieken in Duitsland.

Snelheidsmeter
kankerkoorts snelheidsmeter
Met de snelheidsmeter op het maximum, veroorzaakte Wims kankerkoorts in een week volledige remissie. De lengte van de behandeling hangt af van vele factoren, met name van de grootte van de kanker. De patiënt controleert de snelheid van de behandeling in terugkoppeling op de hitte en de pijn in de kanker. Met de snelheidsmeter op 7, zie figuur 2 - vertrouw je instincten, duurt de behandeling ongeveer drie uur per dag gedurende vijftien weken. De koorts veroorzaakt ontsteking die aanvankelijk het volume van de kanker verdubbelt. De koorts kan verminderd worden met steroïden. Na het genezen is er een chelatieproces om het aluminium uit het lichaam te verwijderen.

Grondslag
De aluminium ingrediënt in de gel werd in 2016 goedgekeurd. De ingrediënt is uitgevonden door een Russisch kleurstofbedrijf. Na veiligheidsstudies bij knaagdieren, werd het de medische wereld ingeduwd. Het bleef verborgen omdat de artsen de ingrediënt verkeerd classificeren als chemotherapie. Toch trad een aanzienlijke kankerregressie op bij 92 procent van de patiënten, maar met een vijf jaar overlevingspercentage van bijna nul. Topinstituten in Rusland gebruiken het nog steeds als laatste redmiddel in combinatie met echte chemotherapie en andere therapieën. Omdat ze de behandeling als chemotherapie zien, leerden de Russen nooit het onderscheid maken tussen de immuunreactie en kankergroei. Het is gek dat na 60 jaar, honderden patiënten, sitebezoeken van Amerikaanse en Franse biologen, de artsen nog steeds niet doorhebben dat de aluminium bevattende ingrediënt de grondslag is van deze immunotherapie.

Leer meer over deze methode in de extra aflevering van dotcom.radio van eind juni 2017: Kankerkoorts
De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]