Q this is big

Hoe kanker in weken kan genezen (Duitse taal)

Dr Leonard Coldwell
Afgelopen jaar konden we via internet weer kennis nemen hoe kanker te genezen is en hoorden we de getuigenissen van genezen ex kanker patienten. (The Truth about Cancer) Niet iedereen is echter de Engelse taal machtig. Spreek / begrijp je echter wel de Duitse taal dan is er hier een mogelijkheid je kennis te vergroten met deze podcast van Dr. Leonard Coldwell. In mijn ogen is en blijft het een SCHANDE dat anno 2015 er nog mensen dood gaan aan deze "ziekte". Maar ...
kanker genezen


Maar ... wie gaat dat vertellen tegen de persoon die kreeg te horen; "U heeft kanker". JIJ !

Als jij kennis hebt van alternatieve succesvolle mogelijkheden, en die heb je na het bekijken / beluisteren van o.a. deze podcast, dan ben jij de aangewezen persoon om deze kennis uit te dragen!

Maar hoe vertel ik dat?

Als een huis in brand staat en je weet dat er nog iemand binnen is en ... alleen JIJ kan de komende minuut dat leven redden ... hoe ga je dat dan doen? Je doet eenvoudig het eerste wat in je gedachten opkomt. Als je die persoon maar kan redden.

Hoe vertel je dus een kanker patient dat hij of zij nu een keuze krijgt aangeboden ...

Wat je ook zegt, ... alles is goed ... als je de persoon maar de mogelijkheid aangeboden hebt om voor zichzelf die keuze te kunnen maken zodat jij niet blijft zitten met het schuldgevoel van; "Had ik het maar verteld".

Dat vervolgens veel mensen de "andere" chemische niet succesvolle bewezen weg nemen is zijn of haar keuze. Veelal ingegeven door pure angst en een chronisch gebrek aan parate kennis. Kennis die jij -- NU -- weer kan vergaren opdat je mogelijk eens -- staande op "dat kruispunt" zelf -- met vertrouwen -- wel een keuze kan maken.

-- Henk Mutsaers
De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]