Je suis Grec, dire non à l'Euro -
zeg nee tegen de Euro.

nee tegen de euro
JE SUIS GREC, ZEG NEE TEGEN DE EURO
Even te leen, die sterke marketing kreet van de valse vlag operatie begin dit jaar in Parijs. Ik ben Griek. … en zit straks ook zonder een piek! De Griekse economie wordt uitgemoord en wie gaat die rekening betalen? "WIJ", en dit is waarom … et voilà pourquoi.
nee tegen de euro

In een week tijd stemden maar liefst 2.500 mensen in Heeeeeel Nederland tegen de Euro.

Chapeau, hoedje af voor die 2.500 nee stemmers.


En de rest, die andere 17 miljoen, eh … die zijn even niet bij de les, ze hebben er nog geen kaas van gegeten, ze slapen nog of … ze zijn lekker met vakantie. De telefoon staat uit … behalve voor Facebook, Instagram, WhatsApp en nog wat onmisbare zaken!

Intussen … wordt TTIP verder uitgerold, TTIP ???
Ja, die nieuwe wet die onze zogenaamd democratisch gekozen regering nog verder buiten spel gaat zetten. En intussen worden bij de Grieken de duimschroeven aangezet. De toeristen merken intussen dat hun reeds geboekte en betaalde vakantie ineens duurder gaat uitvallen. Kan dat dan zomaar? Ja want de Grieken moeten ook van de een op de andere dag meer belasting betalen, en ook nog met terugwerkende kracht over 2014. Helaas kunnen -zij- de vakantiegangers geen factuur meer sturen met terugwerkende kracht.

Dat wij - volgens plan - meebetalen aan deze internationale valstrik is nog veel mensen ontgaan denk ik. Dat de pensioenleeftijd al twee keer in vijf jaar omhoog is gegaan, sparen zinloos is geworden met de lage rente, de lengte en hoogte van de WW is verminderd, onze ziektekostenverzekering inmiddels uit de pan begint te rijzen, de totale verzorgingsstaat met rap tempo nu toch wel uiterst zichtbaar uitgekleed wordt, al deze zaken hebben wel met elkaar verband.

"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws"
— Mayer Amschel Bauer Rothschild

"Geef me controle over het geld van een natie en het maakt me niet uit wie de wet maakt"

Deze waarheid - als een koe - is inmiddels de realiteit in vele landen van de wereld, inclusief Nederland. We zullen net als de Grieken tot op het bod uitgekleed gaan worden. Er zal ook nog een reset van ons "geldsysteem" komen die niemand onberoerd zal laten inclusief de mensen dia al lang met pensioen waren. De bijbaantjes zullen net als in de States zeer gewild aftrek vinden. En diegene die hun gezondheid niet altijd als het kostbaarste bezit hebben gezien zullen dit letterlijk aan den lijve ondervinden.

Doemdenken?
Het is maar net waar je allemaal naar je naar kijkt, met wie je praat en wat je allemaal leest. Dat Amerika al aan het afglijden is naar een derde wereld land is voor mij geen nieuws. Silicon valley en Wall Street zijn dagelijks in het nieuws, de tentenkampen vol met de uit huis gezette mensen in 2007, 2008 en daarna, daar hoor je nooit meer iets van. Lees ook: Griekenlanmd door de ogen van een inwoner deel 2

De vraag is: Heb jij al wel eens nagedacht over een plan B ?
Een alternatieve munt is daarbij van essentiële waarde als je niet elke dag en elk uur de sjaak wil zijn. Een duidelijk signaal afgeven om het daarna met zijn allen zelf te gaan doen. Plan B dus.

— Henk Mutsaers


Onlangs heb je de petitie "Nee tegen de EURO" getekend.In totaal hebben tot nu al 2.500 personen de petitie ondertekend. Om serieus genomen te worden en een vuist te kunnen maken hebben we echter tienduizenden personen nodig en hiervoor hebben wij je hulp nodig!

We zitten in een diepe crisis die veroorzaakt is door de banken. De politiek heeft de banken te lang hun gang laten gaan en luistert nog steeds niet naar ons, maar naar de behoeften van de bank. De schuldenlast is hierdoor sinds de start van de crisis zelfs verdubbeld! Schulden die ontstaan doordat banken het recht hebben geld uit het niets te creëren, en ze het recht geven de Europese burger van haar bezittingen te beroven.

Hoe langer we wachten met het forceren van de discussie rond de Euro, des te groter het risico dat deze crisis steeds verder uit de hand gaat lopen. We kunnen er als maatschappij niet langer omheen, we moeten dit een halt toe roepen.

De eerste stap is om zoveel mogelijk mensen de petitie te laten tekenen. Als iedereen zijn buurman zou overtuigen van het belang van een vreedzame opstand tegen de Euro, dan zouden we snel het hele land bereiken. We zullen dit samen moeten doen en onze krachten moeten verenigen in dit maatschappelijke doel.

We hebben een teller van het aantal stemmen op de petitie toegevoegd en we vragen je om ons te helpen de teller in beweging te houden. Laten we er samen voor zorgen dat de teller net zo hard gaat lopen als onze nationale schuldmeter. Met jouw hulp brengen we de petitie bij iedere Nederlander onder de aandacht. Dit zal tot een nationaal debat leiden dat Nederland nog nooit heeft gekend en enkel en alleen met wat doorzettingsvermogen zal hier een echte democratie uit ontstaan.

Deze mail zal je waarschijnlijk meer dan eens van ons ontvangen. Dat is onderdeel van onze samenwerking, waarin we een ieder vragen om hetzelfde te doen als hun voorgangers. Net zolang totdat we de voorpagina's van de nationale kranten halen en de media niet meer om ons heen kan!

De petitie kan met gemak viraal gaan als we ons allemaal inzetten door vrienden en social media groepen te verwittigen van de ophanden zijnde actie. Deel de petitie via e-mail, social media en verwijs er naar in commentaren op andere websites. Op de petitiepagina http://petitie.loyalist.nl vind je alle mogelijkheden om de petitie te delen.

Samen gaan we Nederland veranderen!
Team Loyalist.

ss eurostar

Wil Jij Ook Uit De Euro Wurggreep ?


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio