Hartinfarct en onderbeenamputaties
voorkomen door zuurstof

blik op gezondheid
Zuurstof is de bron van leven. Voldoende zuurstof geeft energie, stimuleert het immuunsysteem en verbetert de doorbloeding. Er zijn verschillende manieren om zuurstof als behandeling toe te passen, een hele effectieve doorbloedingsverbeterende methode is de oxyvenering. Zuurstof toediening op deze wijze helpt hart- en herseninfarcten en onderbeenamputaties voorkomen en heeft een positief effect bij aderverkalking.
het cel herstel concept

Over de wetenschappelijke onderbouwing
oxygenering

De oxyvenering volgens dr. Regelsberger is een beproefde methode, ze wordt al tientallen jaren succesvol toegepast. Met name doorbloedingsstoringen door aderverkalking of diabetes zijn uitstekende indicaties. Het gaat dan om bijna alle hart- en vaatziektes, etalagebenen, kramp in de benen, verminderde doorbloeding in de ogen en dergelijke.  Er is geen groot concern aan de oxyveneringsmethode verbonden waardoor geen dure uitgebreide wetenschappelijke onderzoeken aan patiënten mogelijk zijn. Dat is jammer omdat hierdoor de erkenning maar langzaam groeit en de kennis veel mensen onthouden blijft.

Meer dan duizend positieve behandelresultaten

De Duitse internist dr. med. Franz J. Kreutzer  is jarenlang medisch directeur geweest in verschillende ziekenhuizen en heeft in zijn praktijk voor natuurgeneeskunde meer dan duizend patiënten met de zuurstofmethode behandeld. De resultaten waren zo positief dat hij besloot zich hier verder in te verdiepen. In zijn boek, 'Intravenose Sauerstofftherapie', IOT, intraveneuze zuurstoftherapie,  heeft hij wetenschappelijk onderzoek verzamelt en een aantal gedocumenteerde patiënten ervaringen beschreven.

Oxyvenering begint bij de neurochirurg dr. H.S. Regelsberger

De in 1990 overleden Duitse neurochirurg dr. med. Regelsberger was de pionier van de oxyvenering. Hij heeft de behandeling aan zichzelf uitgeprobeerd en schrijft in zijn boek  'Oxyvenierung in Wissenschaft und Praxis', 'oxyvenering de wetenschap en de praktijk', dat hij 200.000 patiënten behandelingen heeft gedaan met overwegend positieve resultaten.

Geen patiënten onderzoek, wel veranderingen van bloedsamenstelling

Er zijn veel onderzoeken die veranderingen in het bloed door de zuurstoftherapie aantonen. Zo zijn de volgende effecten van de oxyveneringstherapie onomstreden. Er ontstaan meer:

• Eosinofiele granulocyten, witte bloedcellen die een rol spelen bij allergie en de weerstand tegen parasieten.

• Cytokines, boodschapperstoffen van het immuunsysteem waaronder TNf-alfa, IFN gamma en verschillende interleukines.

• Prostacyclines. Er kan tot honderd maal meer van deze stof vrijkomen door de intraveneuze zuurstoftherapie. Prostacyclines hebben een sterk doorbloeding verbeterend effect, werken trombose tegen, werken vochtafdrijvend, zijn antioxidatief, ontstekingsremmend, hebben een kanker en metastasenremmende werking.

Ervaringsberichten

De aangetoonde vermeerderde witte bloedcellen, boodschapperstoffen van het immuunsysteem en het weefselhormoon prostacycline verklaren de positieve ervaringen.

Ervaring bij: intraveneuze zuurstoftherapie bij doorbloedingsstoornissen van het onderbeen
doorbloeding

Doorbloedingsstoornissen van het onderbeen leiden vaak tot pijnlijke onderbenen bij wandelen. De pijnvrije afstand die gelopen kan worden, wordt langzamerhand korter. Dit probleem wordt 'etalagebenen' genoemd. Een oudere benaming is 'claudicatio intermittens'.

Een 56 jarige boer krijgt snel toenemende problemen bij het lopen. Het is een zware roker en bovendien suikerpatiënt. Hij merkt eerst een trekkende pijn in beide benen die later overgaat in krampende pijn. De pijn wordt zo sterk dat hij maximaal vijftig meter kan lopen. Na een behandelserie kan hij langere afstanden pijnvrij lopen.

Een 65 jarige patiënt heeft een afspraak om zijn rechteronderbeen te laten amputeren. Hij is suiker patiënt en heeft aderverkalking in de kransslagaders van het hart. Zijn rechter grote teen is geamputeerd, hier is een etterende slecht genezende en pijnlijke wond overgebleven. Er is een bypass operatie gedaan om de doorbloeding naar het been in stand te houden en hij  heeft aan zijn linkerbeen een vaatoperatie gekregen. Na 35 behandelingen was de wond genezen zonder operatie en kon hij tien kilometer pijnvrij wandelen.

Een 54 jarige patiënt heeft last van etalagebenen. Hij kan nauwelijks meer pijnvrij lopen. Op het onderzoek van zijn bloedvaten in de lies blijkt een duidelijke verstopping. Een snelle operatie werd geadviseerd maar hij koos voor een oxyveneringsbehandeling. Na de eerste vier weeks intraveneuze zuurstoftherapie kan hij kortere afstanden pijnvrij lopen. Na enkele behandelseries is hij volledig pijnvrij en speelt weer tennis. Onderzoek van zijn bloedvaten, een arteriogram, toont aan dat het bloedvat nog steeds verstopt was. De werking van de oxyvenering berust op het aanleggen van voldoende nieuwe bloedvaatjes.

Ervaring bij: astmatische klachten

Een 52 jarige man raakt volledig arbeidsongeschikt door slecht behandelbare astmatische klachten. Na een aantal series van 20 oxyveneringsbehandelingen gaat het hem zo goed dat hij weer volledig aan het werk gaat. Hij heeft gewerkt tot aan zijn pensioengerechtigde leeftijd.

Ervaring bij: huidproblemen

Een 30 jarige vrouw bezocht wegen huiduitslag een huidarts. Hij stelde psoriasis vast. Het gehele lichaam was aangedaan. Na de eerste behandelserie waren de klachten duidelijk verminderd. Tijdens de tweede behandelserie verdwenen de klachten volledig. Gedurende de twee jaar na de eerste behandeling zijn de klachten niet terug gekomen.

Een 33 jarige man heeft last van sterk jeukend eczeem. De klachten verergeren ieder jaar. Het begon aan de handen, dan de armen en breidde zich uit naar het hele lichaam. Eerst waren de plekken droog en jeukend, later kwam er een sterk ruikende vochtigheid uit die bedekt moest worden. Al tijdens de oxyveneringsbehandelserie verminderden zowel de roodheid, de vochtigheid en de jeuk. Er bleven enkel verkleurde plekken over.

Ervaring bij: nier- en hoge bloeddrukproblemen

Een 45 jarige man met sterk overgewicht heeft een sterk verhoogde bloeddruk van 270-125 mm Hg. Hij lijdt bovendien aan het verharden van het nierweefsel waardoor de nierfunctie verslechtert. Regelmatig kan hij niet goed urineren en heeft last van duizeligheid, hoofdpijn, verminderde concentratie en geheugenstoornissen. Door een lichte hersenbloeding zijn er linkszijdig kleine verlammingsverschijnselen. De duizeligheid maakt zelfstandig lopen onmogelijk. Al na de eerste behandeling urineert hij een hele grote hoeveelheid. Na de vier weken kuur is hij tien kilogram lichter, is de duizeligheid bijna helemaal verdwenen en de bloeddruk een stuk lager, 190-110 mm Hg. Hij kan weer alleen wandelen en zelfs weer motorrijden.

Opmerkelijk bij deze persoon is dat hij een sterk bruin beslagen en ruikende tong had, De aanslag was allen tijdelijk te verwijderen door de tong schoon te schrapen. Al na acht behandelingen was de tong schoon en de stank verdwenen.

Ervaring bij: reumatische klachten aan gewrichten

Een 53 jarige vrouw krijgt pijnlijke en gezwollen gewrichten bij het begin van de menopauze. Ze heeft veel behandelingen gekregen maar geen van alle gaf verlichting. De eerste behandelserie verslechterde de klachten maar tijdens de tweede serie kwam langzamerhand verlichting. Ze kan weer pijnvrij en zonder stok wandelen. Na drie jaar zijn de gewrichten nog steeds pijnvrij en beweeglijk. Ook de sterk gezwollen vinger en duimgewricht zijn normaal. Ook het bloedonderzoek vertoont geen afwijkingen meer.

Een 31 jarige man krijgt toenemende pijn in de enkelgewrichten. De klachten breiden zich uit naar alle gewrichten. Uiteindelijk kan hij zich bijna niet meer bewegen door de pijn. Zijn onderbenen en voeten zijn sterk gezwollen. Hij werd behandeld voor reuma en jicht. Tijdens de eerste behandelserie verminderde de zwelling snel en trad pijnvrijheid op. Er zijn geen klachten meer en hij sport regelmatig zonder pijn.

Dit zijn enkele voorbeelden uit een lange reeks en de gegeven voorbeelden zijn geen garantie dat de resultaten altijd zo goed zijn als hier beschreven. Het bewijst wel dat sterke verbetering ook mogelijk is bij klachten waarvan in het algemeen wordt aangenomen wordt dat 'je er mee moet leren leven'.

Meer informatie kunt u bellen 053 4750234 of mailen aan www.sanulogic.com

rinno heidstra Duurzaam Gezond betekent fit en levenskrachtig?zonder medicijnen. Veel mensen denken dat?dit toeval of geluk is, maar ziektes en klachten onstaan door een voortdurende overtreding van natuurwetten. Wanneer natuurwetten worden gerespecteerd ontstaan er geen klachten en ziektes en bestaande klachten?verminderen of verdwijnen. Zuiver en gezond eten, het vermijden van gifstoffen in voeding, lucht en lichaamsverzorgende producten, voldoende ...
Duurzaam Gezond | Het Cel Herstel Concept |

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio