Q this is big

De Nieuws Stortvloed Maakt Dat Mensen Zich Verder Afsluiten: Genoeg is Genoeg!

stessed
Politiek, de formatie van het nieuwe kabinet, de vele economische berichten, de vluchtelingen crisis en de vele aanslagen maken dat mensen zich af gaan sluiten voor de overvloed van deze - niet meer te volgen - nieuws invasie, deze nieuws stortvloed. Men komst tijd tekort om overal een eigen gedachte over te vormen, het nieuws wordt in een vakje gestopt zonder daar een mening over te kunnen vormen.
informatie overload


Geef mij geen nieuws meer, mijn geest loopt over is de strekking van een recent artikel van alweer Jon Rappoport | lees het hier

Dat zelfde gevoel kon ik ook al sinds de afgelopen weken mijn agenda ook overliep van klusjes en mij de tijd ontbrak om bij alle nieuwsfeiten het laatste, de feiten, aan een nader onderzoek te kunnen onderwerpen. Geef mij geen -achter het nieuws analyse meer - omdat ik dat toch niet meer vertrouw en de tijd ontbreekt om het zelf grondig te kunnen onderzoeken.

Nu ben ik in het verwerken van het nieuws een gevorderde, hoe zit het dan met de gemiddelde nieuwsconsument, zijn die al niet in een moeras weggezonken? Met de gedachten van, het zal allemaal wel, "Im out", ik trek het even niet meer. Op deze manier verliezen veel mensen het gevoel "vat te hebben" op de zaken in hun leven.

Dan is het weer een verademing met Ron en Mike te spreken tijdens voor en na de opname van dotcom.radio, even weer bij te praten en luisteren wat zij allemaal weer ontdekt hebben. Dan blijkt dat vele gedachten van mij zonder het "facts checken" in de goede richting zaten.

Jon Rappoport schrijft hierover; "Het verminderen van de rationaliteit van het individu is het pad naar nutteloosheid en overgave. We moeten naar de andere kant gaan. Het vermogen van het individu om informatie te analyseren in de tijd van disinformatie is primair, vitaal en bevrijdend. Het was altijd al zo; En dit is een tijd waarop dit wordt getest.

Een persoon moet trots zijn op zijn vermogen om een gedachtegang en redenering te volgen. Hij zou die capaciteit moeten vergroten. Hij zou altijd slimmer willen zijn. Het maakt niet uit wat er om hem heen gebeurt.

Die inspanning betaald zich uit in helderheid. Essentiële informatie vult de gaten in de weg. De ruimte van de geest opent zich. Individuele kracht verheft zich. Dit is een goede zaak".

— Henk Mutsaers / Jon Rappoport


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]