Q this is big

Ik heb een droom …

ik heb een droom ... uitstekende gezondheid voor een ieder

Om een lokaal / regionaal bedrijf te gaan coachen naar een hoger niveau van totale gezondheid. Om eindelijk voor eens en voor altijd een einde te gaan maken aan het waanbeeld van; "Ik eet gezond". Want dat is vrijwel onmogelijk als je niet ten minste een eigen biologische volkstuin hebt waarbij je geheel kan voorzien in de eigen behoefte. Maar er is wel veel meer mogelijk zonder die volkstuin, maar ..

ik heb een droom

Hoe krijg je de gezondheid in een bedrijf
als geheel naar het hoogste niveau?

 

Dat is simpelweg door het delen van kennis, levenservaring delen en het aanreiken van persoonlijk inzicht middels testen zodat men ziet dat men het inderdaad uiterst belabberd doet als je geen extra maatregelen neemt. Iemand motiveren door te spiegelen. Kijk zo is jouw huidige gezondheid status en dit en dat kun je er -- eenvoudig -- aan doen zodat je de ellende die je bij anderen ziet eenvoudig kunt voorkomen. Daarna is het de EIGEN keuze …

Wat zou het mooi zijn als mensen elkaar kunnen motiveren als ze eenmaal op de hoogte zijn van; "Hoe de vork in de steel zit". Dat men weet dat 99,5% van alle mensen een mineralen gebrek vertonen. Dat 75% een vitamine gebrek heeft en 100% allerlei chemische stoffen in het lichaam hebben opgeslagen die er eigenlijk uit zouden moeten, maar … Door een gebrek aan goede bouwstoffen het lichaam niet in staat is om alle noodzakelijke taken uit te voeren gewoon omdat het ondervoed is, zwaar ondervoed.

Zelfs met de ideale opname van vetten, mineralen, vitaminen essentiële olie en enzymen komen we nu tekort. We hebben immers nu te maken met enorme hoeveelheden giftige stoffen en stralingsbelasting terwijl ook stress een factor is die extra voedingsbouwstoffen behoeft.

Wat zou er voor hefboomwerking ...

... tot stand komen als al die mensen via mond tot mond reclame de persoonlijke ervaringen gaan delen. Zouden we dan eindelijk de — hersenspoel — verhalen van instanties als het voedingscentrum en de media kunnen doorbreken. "Als je gevarieerd eet krijg je alle benodigde voedingsstoffen binnen". Wat een grove leugen. "Bewijs het maar eens aan tegenover mij, … zwart op wit via deugdelijke testen!"

Gezond ouder worden is werkelijk zo simpel als 1, 2, 3 ….

Als je tenminste weet waar Abraham de mosterd haalt.

— Henk Mutsaers | Contact |

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]