Kun jij wel aarden?

aarden
Hoe belangrijk is aarden?

Vanaf het begin van de evolutie, behalve de laatste generaties, hebben mensen altijd fysiek contact gehad met de aarde. Het is dus aannemelijk dat mensen 'geaard' waren. In onze moderne tijden hebben mensen zich geïsoleerd van de aarde door het dragen van synthetische schoenen en het leven in huizen die ook geen contact meer hadden met de aarde.
aarden

Het geheim van aarden

De consequentie is dat mensen niet meer natuurlijk geaard zijn en geladen worden met statische energie en stralingsvelden kunnen nu onnatuurlijke elektrische spanningen in het lichaam creëren.

Eenvoudig gezegd, het niet aarden van het lichaam heeft invloed op de dagelijkse biologische activiteiten van het lichaam en oefent zo invloed uit op de natuurlijke gezondheid en slaap.Lees verder over het onderwerp aarden


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?