Q this is big

#BeerputNederland

#BeerputNederland
Wat is er geworden van de Nederlandse actiebereidheid vraag ik mij regelmatig af. Net als de politiek, waar ze zo tevreden over lijken te zijn, is bij de Hollanders het polderen ook de maatstaf geworden? Compromissen sluiten en de problemen ergens in een donker hoekje parkeren en snel proberen te vergeten? Welkom in de bananenrepubliek der Nederlanden!
#BeerputNederland gelukkig is 15% wakker

#BeerputNederland en lamgeslagen Nederland blijft oorverdovend … stil.

 

Carine Crutzen (Post Online) vraagt zich terecht af in haar artikel met hashtag #BeerputNederland waarom de Nederlanders niet in actie komen nu onomstotelijk aan het licht is gekomen dat de regeringen van de afgelopen decennia een loopje hebben genomen met de gezondheid van de bevolking. Ook nu weer met het goedkeuren van glysofaat zeggen onze regeringsleiders letterlijk; "Jullie kunnen allemaal de kanker krijgen". In een voetbalstadion mogen we dat natuurlijk niet zeggen, dat is ongepast maar onze overheid doet dat in woord en daad.

Hoeveel mensen die jij kent (kende) zijn er de afgelopen 50 jaar overleden aan gifstapeling omdat het economisch belang, de werkgelegenheid en de politieke draaideur baantjes carrousel belangrijker waren dan de volksgezondheid? En zwijgende burgers die dat weten en laten gebeuren middels hun stemgedrag zijn net zo mede schuldig. "JIJ ?"

Lees hier het artikel en bekijk de documentaire van #BeerputNederland

Maar die #BeerputNederland is nu slechts pas op een kier geopend, ...

... er gaan nog veel meer onfrisse geurtjes naar buiten komen. De Chemtrail fraude, de Chemotherapie fraude, de Medicijnen fraude, de Vaccinatie fraude, de Rechtsstaat fraude, de Ons Geld fraude, nieuws, onvoorstelbaar nieuws over de zogenaamde Deep Stade, de geheime schaduwregering, Satanische rituelen, pedo netwerken in de hoogste kringen, rituele moorden, afpersingen. Noem het maar op en het gaat in een sneltreinvaart een voor een aan het licht komen. Een beweging die al in gang gezet is en het deksel van de #Beerput met een onvoorstelbare klap in de lucht zal laten slingeren.

Hoe gaan al die mensen dat nieuws ontvangen van #BeerputNederland, een belangrijk onderdeel van #BeerputDeWereld ? Een #Beerput is niet voor niets een tijdelijke ondergrondse opslagplaats, eens, … eens moet de vuiligheid aan de oppervlakte komen. Maar bij een echte goed beheerde #Beerput kan de stront van deze samenleving weer toegepast worden om onze planten te bemesten. Ik ben dan ook heel blij dat die #Beerput eindelijk open gaat zodat we kunnen leren wat we moeten doen om ons leven weer richting te geven. Leren dat we ons leven niet uit handen kunnen geven. Leren dat we zelf weer alle verantwoordelijkheden op onszelf dienen te gaan nemen.

Al jaren en jaren houd ik er rekening mee dat die #beerput eens zal gaan ontploffen. Intussen ga ik verder met mijn eigen plan om #BeerputNederland te verlaten en te verkassen naar een van de schoonste streken van Europa en vandaar mijn dochter hier in Nederland wel te voorzien van schone supervoeding, beter dan de zogenaamde biologische producten die op uitgemergelde landbouwgronden gekweekt worden.

Intussen kijken ik met lede ogen aan hoe de Nederlanders zich hebben laten inpakken en bedotten door de politiek, het bedrijfsleven, etc, etc. Als je zelf geen actieve nieuwsverzamelaar bent dan wordt je van alles wijs gemaakt, gehersenspoeld noemen ze dat. Dan is 85% inderdaad tevreden over zijn of haar leven. Het goede nieuws dat ik hier uit kan ontleden, 15% laat zich inmiddels niet meer het bos insturen, die weten waar Abraham de mosterd haalt, die nemen al maatregelen om niet het onwetende slachtoffer te worden.

En, die 15% groep is al veel te groot om nog het zwijgen op te kunnen leggen! De les die je hier uit kan trekken is in actie te komen tegen #BeerputNederland, niet meer de Hollandse kaas van je brood laten eten. Blij zijn dat jij tijdig wakker bent geworden om het heft weer in eigen handen te kunnen nemen.

Ik kan me de frustratie wel inbeelden van Carine Crutzen dat Nederland in een diepe coma verkeerd. De 15% die daar inmiddels anders over denken houden echter wijselijk hun mond omdat ze al lang ervaren hebben dat hun vrienden en relaties de "preken" over hoe het nu eigenlijk allemaal zit zeker niet op prijs stellen. Die zullen allemaal op hun eigen tempo moeten ontwaken ook al zal dat voor enkelen helaas te laat komen.

— Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]