Global warming, een einde aan de discussie

opwarming aarde feiten
Eind november 2016, ik was op een verjaardag, toen iemand Global Warming ter sprake bracht. Mijn opmerking dat we in een wereldwijde afkoelingsperiode zaten werd niet enthousiast ontvangen. Met verheven stem stelde mijn opponent, noem me een wetenschapper die het tegenover gestelde kan onderbouwen, eentje maar! Die discussie was dus snel ten einde om het gezellig te houden.
opwarming aarde feiten


Dat zette mij echter wel aan het denken en vele video's die toch al in mijn voorkeuren zitten op YouTube werden eens aan een nader onderzoek onderworpen. Alle puzzelstukjes vielen al snel op zijn plaats en het bracht mij zelfs meer gedetailleerde inzichten. Het aantal wetenschappers die het NIET eens zijn met het Global Warming verhaal zijn er in totaal 31.487. Dr. Don Easterbrook kwam in zijn telling tot in totaal 2% van de wetenschappers die het verhaal van de opwarming van de aarde ondersteunen. Hierbij zette hij nog zijn vraagtekens bij de status van die groep, zijnde wetenschappers, zonder daarbij conclusies te verbinden op politiek vlak. Daar wenste hij zich ver vandaan te houden. Hij stelde, ik concentreer mij op de wetenschap en de originele data die er verzameld is. De feiten dus en geen gemanipuleerde data van de instanties die met Global warming dreigen, van mij verneem je slechts de data en geen opinie. Enkele inzichten uit het betoog van Dr. Don Easterbrook (1.29 uur op 3 december 2013)

Wat U waarschijnlijk nog nooit gehoord zult hebben zijn zaken die de media u nooit vertellen.

De opwarming van de aarde periode eindigde in 1998 en sindsdien koelt de aarde dus af en die periode zal 25 tot 30 jaar aanhouden.

* De Antarctica ijskap groeit momenteel en smelt dus niet.

* Het zeeniveau laat een stijgende trent zien van 7 inch in een eeuw [17,78 centimeter] en geen 20 feet [6.09,6 meter]

* Sneeuwval: 4 van de 5 recente jaren hebben record sneeuwval laten zien.

* Co2 kan nooit de oorzaak zijn van opwarming (meer later)

* Zware stormen komen niet frequenter voor dan wat de norm is.

De oceanen zijn niet aan het verzuren [pH waardes] [zeer lokaal wel door vervuiling]

Er is niets nieuw aan Global Warming, het vindt al plaats sinds duizenden jaren en zelfs in grotere pieken en meer intens dan nu we het Co2 niveau zien stijgen.

global warming deze eeuw

Feit: De vorige periodes deze eeuw vonden dus plaats voordat de Co2 is gaan stijgen.

global warming laatste 500 jaar

global warming over 10.000 jaar


global warming overzicht hittegolven

global warming droogte periodes

globalk warming en Co2 stijging hoax

global warming zee temperatuur stijging

Dr. Don Easterbrook maakt zich meer zorgen om de periodes van afkoeling want dan komen er meer mensen om het leven tegenover warme periodes.

Conclusie: alles wat we moeten doen is de data inzien uit de geschiedenis en de watertemperatuur in de gaten houden.

Noot: Bekijk de video om verder uitleg te krijgen en meer grafieken
De vraag die jij je wellicht nu stelt is: Waarom? Meer controle, geld, macht? -- HM

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio