Mijn norm voor gifstoffen in de voeding is << NUL >> beste overheid !! (Het begint met schone lucht)

Cussy en Morvan
Recent met het kippen en eieren schandaal over fipronil in de voedingsketen laat de deskundigen weer over elkaar heen tuimelen. Het had niet mogen gebeuren, maar is altijd mogelijk, en de dosering is aan de veilige kant maar de eiren worden uit voorzorg teruggehaald. Ik heb er al jaren schoon genoeg van betreffende de prietpraat van de "deskundigen". Mijn norm is NUL vergif in de voeding.
emigreren naar Frankrijk

Me Myseld & I


Ik neem al lang de deskundigen niet meer serieus, prietpraat, om de massa in slaap te sussen. De massa, maar daar wil ik niet bij horen vandaar dat ik maatregelen neem om te detoxen. elke dag! Nog beter is echter om al dat gif in de voeding te vermijden. De supermarkt staat dan ook voor minimaal 80% op mijn verdachtenlijst. Vandaar de volkstuin, maar dat project is te kleinschalig. Ik wil eigenlijk over het totale plaatje van mijn voeding de totale controle hebben. Schone lucht, schone vruchtbare en totaal gifvrije grond en natuurlijke productie en bereidingsmethoden die de voedingswaarde zo min mogelijk beïnvloeden. Daar kan ik slechts een enkele persoon voor vertrouwen blijk steeds weer, keer op keer. Ik moet het zelf gaan doen die voedingsketen. Me Myself and I.

Ieder weldenkend mens kan toch wel bevroeden dat een klein beetje gif vermengt met een ander beetje gif en nog wat anders "onschuldigs" tot een complete gifcocktail kan verworden beste "deskundigen". Jullie "lullen maar een beetje uit je nek". Van de week nog bij "Ask me anything" op BNR over fijnstof 23-08-2017. Ik zat er op te wachten dat er iemand zou gaan inbeelden en over Chemtrails zou beginnen, en ja hoor zo gebeurde. Mijnheer Jörgen Raymann knikkerde deze bijdrage binnen een seconde van de radio. Het programma dekt dan ook de lading niet; "ASK ME ANYTHING" behalve de naakte waarheid! Zo worden we besproeit met zwaar vergif eten we braaf onze E nummers en worden we verder chemisch gezond gehouden (medicijnen) in onze openlucht magnetron.

Niet meer werken voor een hoog belast inkomen maar als economische en milieuvluchteling uitwijken naar een ander land, een andere streek en mijn kostbare tijd besteden aan het laten groeien van eerlijke echte natuurlijke voeding. Niet de voeding die met een beetje vergif toch nog in aanmerking komt voor het biologische label maar echt natuurlijk en die natuur dan ook zijn gang laten gaan en zo min mogelijk zelf te doen. Dat heet permacultuur.

Alleen al het feit dat we de beslissing genomen hebben om naar Frankrijk te vertrekken maakt me heel blij. De mogelijkheid om mijn droom te gaan realiseren. Rust, ruimte en optimale gezondheid, … C'est la vie.

23 November 2016: De Nederlandse luchtkwaliteit scoort slecht in vergelijking met andere Europese landen. Dat stelt het Europees Milieu Agentschap (EMA) in zijn rapport dat woensdag verscheen over de luchtkwaliteit in Europa. Alleen in Duitsland is de hoeveelheid stikstofdioxide hoger. (Schone lucht op datum)

schone lucht Europa op 24-08-2017

 

Cussy en Morvan

Mijn keuze is gevallen op de Morvan, een regio in Bourgondië. Het is een gebied met een zeer schone lucht, dit komt onder andere door het ontbreken van industrie. Het is van oorsprong dan ook een agrarisch gebied. Het gebied bestaat vooral uit heuvels, bossen en kleinschalige landbouw, met veel beken, rivieren en watervallen. Het park beslaat ongeveer 2.800 vierkante kilometer.

Wordt vervolgd: a bientôt Henk Mutsaers

Meer artikelen op het Frankrijk BLOG

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio