Q this is big

Draait de Gezondheidszorg om Zorg of Geld ?

geld verdienen met medicijnen

Voor alle mensen die zich afvragen waarom het bezoek aan het ziekenhuis en medicijngebruik zo kostbaar is, het antwoord is veel simpeler dan je wellicht dacht? Het is meer winstgevend om mensen ziek te houden.

Door Mike Adams
Vertaling: Henk Mutsaers

draait de gezondheidszorg om zorg of geld

Gezondheidszorg wordt nooit betaalbaar,

totdat we winst en ziekte kunnen scheiden

Natural News: Zolang we in feite de winst factor niet gaan scheiden van de gezondheidszorg zullen we de kosten nooit onder controle krijgen. Het is extreem winstgevend voor de medicijnfabrikanten, kanker klinieken, ziekenhuizen, en de dokters om de totale bevolking gevangen te houden in een spinnenweb van ziektes van waaruit men nooit of moeilijk kan ontsnappen.

In een nieuwe podcast van Mike Adams (Engelstalig) legt Mike tot in detail uit hoe de vork in de steel zit. Hij onthult strategieën en oplossingen hoe de samenleving de winst-structuur van de ziektezorg kan elimineren.

De onbetaalbare gezondheidszorg is een ECONOMISCH probleem, geen gezondheid probleem.

In wezen, betoog ik dat het probleem van onbetaalbare gezondheidszorg is geworteld in slechte economische praktijken. Een economisch model dat bedrijven beloond om mensen ziek te houden.

Wanneer mensen gezond worden verliest het 'gezondheidszorgsysteem' inkomsten. Wanneer mensen kiezen voor kanker preventieve methoden dan verliest de kanker industrie gigantische bedragen. Dit is waarom de kankerindustrie totaal geen aandacht besteed aan preventie. Er is te veel winst in het behandelen van ziektes en totaal niets te verdienen aan mensen gezond te houden.

de beste dokter geeft de minste medicijnen

Noot: Mensen worden totaal niet onderwezen in gezondheid preventie anders dan tegenstrijdige adviezen waardoor men de totaal de weg kwijt raakt. Dat is waarom E nummers niet meer vermeld staan op verpakkingen, dat is waarom er wereldwijd een strijd gaande is om GMO ingrediënten duidelijk op de verpakking te krijgen.

Dokters zouden gekort moeten worden op hun vaste inkomen voor elke patient die ze verliezen! Medicijnen kunnen vervangen worden in de meeste gevallen door spotgoedkope kruiden, vitaminen, mineralen, etc. Rechtsreeks uit de natuur en al vele eeuwen bewezen veilig en effectief. De moderne chemische medicijnen hebben pas een track record van enkele tientallen tot hooguit enkele honderden jaren. Chemisch nagemaakt vanuit de natuur en vrijwel altijd vergezeld gaande van ongewenste bijwerkingen tot aan dodelijk toe. Ondersteund door vele frauduleuze wetenschappelijke onderzoeken. Dat is wat je kan verwachten als je aanklopt bij … de dokter.De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]