Q this is big

Kennis is macht,… fout, fout, fout!

kennis is macht
Wie heeft deze spreuk ook in zijn gedachten gegrift? "Kennis is macht?" Maar, … wat kan je met die kennis als je hem niet gebruikt, niet toepast. Dan geef je nog de macht uit handen, dan sta je niet in je eigen kracht. lees verder
kennis is macht

Kennis delen gaat pas nadat je zelf de ervaring hebt.

Zeggen dat je gezond leeft is een mooi … voor jezelf, maar geloof ik dat ook? In de meeste gevallen helaas niet. Helaas, want ik heb wat andere inzichten die jouw geloof niet onderbouwen. Als een groep van +89.000 mensen via intracellulaire bloedtesten ernstige tekorten hebben, 99,5% mineralen tekort(en) en 76% vitamine tekort(en), en de groep als geheel is boven gemiddeld qua gezondheid bewustzijn, dan geloof ik je inderdaad niet. Laat het maar eens zien, … aan jezelf of je wel zo goed bezig bent. Bewijs het jezelf maar eens!

Probeer maar eens een redelijk goed test resultaat te scoren in een wereld die bol staat van milieu gifstoffen, fijnstof, elektrosmog, GMO, pesticiden en enkele honderden niet natuurlijk stoffen in je voeding. Over giftige medicijnen praat ik hier niet want dan pas je al niet meer in het "ik leef gezond", … sprookje.

Deze week vertaalde ik het artikel van Jon Rappoport; "Medische moorden, met politieke goedkeuring, diep begraven door de media". Het artikel werd veel gelezen op mijn website, bijna twee keer zoveel als de gemiddelde artikelen. Dat is mooi want elk gevaar dat je kan vermijden is een goede zaak. Dat is dus een stukje waardevolle kennis. Maar ga je ooit nog eens een medicijn gebruiken, … omdat de dokter je dat verteld. Weet je dan ook nog dat 11% van alle medicijnen doen wat er op de verpakking staat en 51% pure kwakzalverij is, … van jouw dokter. Ondersteund door frauduleuze wetenschappers en farmaceutische bedrijven die een andere agenda (21) hebben dan jouw gezondheid. Stop je echter twee medicijnen tegelijkertijd in je mond dan haal je de veilige 1% niet.

Heb je dan moed en kennis genoeg om zelf je gezondheid ter hand te nemen? Zoals dotcom.radio cohost Ron Fonteine zegt; "De Echte Specialist ben je zelf .. als jij je verdiept in deze materie. Wat betreft gezondheid, dat is echt geen rocket science. Hele volksstammen waren eeuwenlange gezonder dan onze generatie, … en met een hogere gemiddelde leeftijd. Met al onze gestudeerde bollebozen hebben ze ons een stukje basiskennis ontnomen. Zelf zorgdragen voor je gezondheid.

Mijn artikelen worden ook als RSS feed doorgeplaatst op de LinkedIn tijdlijn en "Medische Moorden", scoorde nul bezoekers. Nul? Op de website waren dat er bijna 2.000 in twee dagen. Dan moet ik ook denken aan de bekende Nederlanders die bijvoorbeeld kanker hebben gekregen. Mensen die een goede opleiding hebben genoten en dan hun behandeling uit handen geven aan de dokter en chemotherapie laten toepassen. Chemotherapie, als er iets niet werkt dan is het dat wel. Voor ruwweg 40% de reden dat ze de eerste 13 weken niet gaan overleven. Maar ja, … kanker krijgt dan de schuld. Kom geleerde heren, ga eens terug naar jezelf. Ga eens na waarom je die kanker hebt gekregen en ga die zaken oplossen, een voor een. Maar zorg dat je voorbereid bent, dat je al wat basiskennis bezit en je niet verlamt wordt door angst als het jou treft en nog in staat bent helder te denken. Nog beter, … zorg dat je zoveel kennis bezit dat de kans op ziektes minimaal is. Zorg dat je net zoveel kennis van de natuur bezit als al die ongeletterde mensen uit de geschiedenis.

WE MOETEN ZIEKTES BESTRIJDEN.

Dat is wat al die goede doelen ons willen laten geloven. Ha, ha, … laat me niet lachen. We moeten de boeren weer leren echte voeding te produceren of desnoods net al ik een groot deel weer zelf kweken op de volkstuin. We moeten GMO een halt toeroepen en de Unilever en consorten van deze wereld gewoon totaal boycotten, en dat is eveneens van toepassing op de politiek die dit allemaal namens ons claimt en goedkeurde. Ons lichaam heeft een blauwdruk om gezond te zijn, onze enige verantwoording is er goede bouwstoffen in te stoppen.

Kennis zelf toegepast, pas dan kan je richting geven aan anderen.

- Henk Mutsaers

neem je gezondheid i je eigen handen

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]