Gevaren elektrostress

puzzelstukjes
Elektrostress

Voor de mensen die regelmatig puzzelen weten wel wat er allemaal ingevuld kan worden voor duurzaam uit het onderstaande lijstje. Maar helaas is gezondheid voor veel mensen ook letterlijk puzzelen geworden. Tegenstrijdige berichten in de media, tegenstrijdige wetenschappelijke onderzoeken, tegenstrijdige informatie via de dokter en tegenstrijdige informatie op internet.


Wat is duurzaam ?

Duurzaam [betekenis] wat langer blijft bestaan, levensduur. [tijdsduur] Duurzaam is de aanduiding voor tijdsduur die meer is dan men onder gewone omstandigheden verwacht kan worden.

Duurzaam is: 1) Bestendig 2) Blijvend 3) Consistent 4) Durabel 5) Degelijk 6) Eeuwig 7) Geschikt, bestemd om lang te bestaan 8) Geschikt bestemd om lang te bestaan (crypt.) 9) Houdbaar 10) Hecht 11) Kostbaar 12) Lang durend 13) Niet veranderend 14) Niet wankelbaar 15) Niet veranderd 16) Niet telkens veranderend 17) Onverzettelijk 18) Onverslijtbaar 19) Onveranderd.

TEGENSTRIJDIGE INFORMATIE

Wist je dat er mensen betaald worden om op blogs en forums deze tegenstrijdige commentaren te plaatsen? Als mensen er zelf niet meer aan uit komen wordt maar al te vaak de 'strijd' gestaakt met in het achterhoofd het idee van; "het zal wel". Doel bereikt want mensen gaan maar al te vaak door met een destructieve leefstijl waardoor ze als het ware een ziekte of gebrek achterna hollen. De farmaceutische en voedingsindustrie zijn gebaat bij onwetende gebruikers die niet te veel moeilijke vragen stellen.

Gezond duurzaam leven is eigelijk niet meer als oude eetgebruiken in ere herstellen. Onbewerkte voeding bereiden op de ouderwetse manier zonder anti aanbakpannen, magnetrons, aluminium kookgerij ongezonde geraffineerde oliën etc. Gezond duurzaam leven gaat over de balans die overal in de natuur te vinden is. Zonder balans val je letterlijk om, en zonder het natuurlijke evenwicht wordt je ook langzaam maar zeker ziek!

Nu we het hier op deze site toch hebben over duurzaam dan mag zeker niet onvermeld blijven het onderwerp elektromagnetische stress. In de volgende film wordt keurig uit de doeken gedaan wat dit onder andere betekende voor de bijen bevolking. Die keren gewoon niet meer terug naar hun korf nadat er een dect telefoon ontvanger werd geplaatst. Ben je eventueel aan het verbouwen dan is het niet onverstandig om je huis om te toveren tot een kooi van Faraday. Slapen op een geaard onderlaken zoals ik zelf doe is voor een deel van de dag ook een oplossing. Verder gebruik ik een apparaatje wat ik bij me draag die met een signaal het magnetische aardveld rond mij heen creëert zodat ik daarmee bescherming geniet. Natuurlijk schakel je thuis het wifi signaal van je modem uit en internet je gewoon via een kabel of het elektriciteitsnet. --

-- Henk Mutsaers


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?