Een gevangene van je eigen gedachten, [update]

stop spam
Gehersenspoeld door de media, TV, Radio, Facebook, Kranten, Magazines, Films? Nee toch, dat kan niet waar zijn? Nee hoor ik niet, ik weet wat er te koop is in de wereld. Ik loop al lang genoeg mee op deze wereld. Of, ... zou het toch zo kunnen zijn dat ook jij gevangen zit in je eigen gedachten? lees verder
gevangen in je gedachten

Je gedachten hebben geen spamfilter


Wellicht ben jij een van die personen die inmiddels op ontdekkingsreis is in de wereld van de subliminal nieuws. Berichten die haast onbewust door je opgepikt worden. Onbewust zonder daar echt aandacht aan te besteden, maar bij herhaling gaan deze berichten toch je mening bijsturen als feiten. Zelfs op het moment dat je attent bent op dit soort berichten kom je zaken tegen waarbij je denkt; "Moet ik dat nu geloven of niet?"

Adverteerders hebben al jaren en jaren ervaring met deze technieken om een merk of product onder de aandacht te brengen en eigenlijk weten we dat allemaal. Maar als je denkt dat je daar dan niet meer gevoelig voor bent heb je het mis. Adverteerders weten dat en daarom blijven ze miljarden per jaar stoppen in de promotie van hun producten.

Maar het nieuws, daar worden deze subliminal technieken niet toegepast denk jij. Mis, helemaal mis. En pas als je je eigen gedachten, je eigen weerstand daaromtrent hebt overwonnen ga je deze berichten herkennen.

Een recent voorbeeld is de berichtgeving over de vrachtwagen aanslag in Berlijn. Het doel van de actie is angst zaaien. Mensen moeten zich nergens meer veilig voelen en elke asielzoeker is een mogelijke verdachte. En die zijn er inmiddels heel veel in Europa.

Binnen 24 uur eist IS de aanslag voor zich op. [Belangrijk want die gedachte blijft in het geheugen gegrift van de argeloze luisteraars / lezers.] [1] [noot: IS is een organisatie die in het geheim aangestuurd wordt door de CIA]

Vervolgens komen de media met het geruststellende nieuws dat de dader reeds gearresteerd is. Na 18 uur kwam echter het bericht dat de persoon in kwestie onschuldig was en de "levensgevaarlijke" dader nog vrij rondloopt. Alsof die op elk moment wederom een zelfde aanslag zou kunnen plegen. Verder berichten de media dat mensen vooral door moeten gaan met hun leven en zeker evenementen moeten blijven bezoeken zoals de kerstmarkten. Gelijktijdig in het zelfde bericht komen ze met de tegenstrijdige melding dat er waarschijnlijk verschillende markten en sportevenementen afgelast zullen worden, voor jullie veiligheid. Gevolg, verwarring, angst en haat ten opzichte van een bepaalde groep mensen. Missie bereikt!

[update 21-12-2016 18.30 uur] Een valse vlag aanslag wordt atijd zo knullig in elkaar gezet dat de je wel steke blind moet zijn om die NIET te herkennen. Valse vlag formule punt 16. Er werd een paspoort gevonden, net als bij 9/11, Charlie Hebdo, ... Toch eens vragen of ze een betere script schrijver kunnen vinden van het kaliber Sherlock Holmes! Dan hebben we tenminste wat speurwerk te doen. En de media, die houden het balletje rollende door een verslaggeefster naar een asielcentrum te sturen waar de verdachte ooit heeft gewoond. Spannende vragen; "Waar ben je? Wat zie je daar? Is er al politie? .... ik denk dan; "Wat een poppenkast".

Zo zijn er op het Internet betaalde trollen die zich anoniem bezig houden met het verspreiden van misinformatie. Een beruchte website was nujij.nl nu gestopt maar een nieuwe trollen website is reeds van start gegaan, nieuwskoerier.nl

Zo zijn er organisaties die voor het goede doel geld inzamelen voor nep ziektes die te genezen zijn met optimale onbewerkte voeding en een solide detox programma.

Zo zijn er protest organisaties die je ongenoegen aanwakkeren en je het idee geven goed bezig te zijn met het starten van een online petitie. Het enige wat je bij zo'n nep organisatie bereikt is dat je in kaart gebracht bent als een dissident, een activist. [Busted | betrapt]

Zo worden mensen openlijk voor de gek gehouden over gezonde voeding. GMO kan geen kwaad, zeezout is niet gezonder, pas op voor vet, en denk aan je cholesterol. Neem in plaats van suiker light producten. Puur nep nieuws, om maar eens een populair woord te gebruiken. Doe je eigen onderzoek!

En dan de medische zaken, alle media zijn erop gefocust dat je beslist gevaccineerd moet zijn om geen gevaar voor de samenleving te zijn. In Amerika viel het mij op 10 jaar geleden hoe geraffineerd men dit aanpakte. Er was een zogenaamde schaarste en een ieder werd aangeraden nog vandaag contact op te nemen met "je dokter" voordat de vaccins op zouden zijn! Al die berichten, jaar na jaar werken zo effectief dat je vol ongeloof aankeken wordt als je verteld dat er nog nooit een grote dubbelblinde studie is uitgevoerd door de farmaceutische industrie naar de werkzaamheid van vaccins. Nog nooit, ehh, ... jawel. Die onderzoeken werden door onafhankelijke organisaties al verschillende keren uitgevoerd, ... maar deze werden altijd in diskrediet gebracht en nooit geplaatst in vooraanstaande medische vakbladen. [2] De uitslag was niet in het voordeel van deze miljarden industrie die bovendien een duistere geheime agenda uitvoeren. Je geloofd mij niet? Dat is mijn probleem helemaal niet, ik neem geen vaccinatie en heb mijn naaste allen de film getoond: "Lethal injection". [3] Daarna is het niet meer mijn verantwoording. Een gewaarschuwd persoon telt voor twee.

We leven in een wereld met zeer zieke geesten, bekijk onderstaande video maar eens. Mijn vertrouwen in de media is beneden het vriespunt, heel ver beneden nul!

-- Henk Mutsaers[1] Hoe herken je valse vlag aanslagen.
[2] Vaccinated vs. unvaccinated children
[3] Lethal injection | geschiedenis vaccineren

Subliminal nieuws: Een goed artikel over dit onderwerp verscheen op deze website.

De sleutel woorden voor je zoekacties zijn: Agenda 21, NWO, Nieuwe Wereld Orde.

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio