Ontsnapt aan gedwongen chemo

chemotherapy
Amish meisje ontsnapt aan chemo en herstelt door natuurlijke therapie

Gedwongen chemotherapie
Misschien heb je kortgeleden gehoord van het verhaal van het jonge Amish meisje Sarah Hershberger, wier ouders in een strijd verwikkeld waren met een ziekenhuis in Ohio over het recht, een chemotherapie behandeling te beëindigen.
natural news

Gedwongen chemotherapie

Door: Kimberly Hartke
Vertaling: Frank Bleeker
Bron: Natural News

DISCLAIMER:
Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.

Begin oktober eiste het ziekenhuis voogdij over het kind in een poging het kind te dwingen verder te gaan in hun behandelingsprotocol. Tegen die tijd echter, waren de ouders uit de Verenigde Staten gevlucht om elders naar een alternatieve behandeling te zoeken die hun kind zou helpen.

De ouders melden nu dat hun kind volledig is hersteld, en dat de drie buitenlandse artsen proeven hebben genomen in drievoud om het te bewijzen. Zowel uit Cat scans als bloedonderzoeken blijkt dat de leukemie, waarvan het ziekenhuis beweerde dat die haar binnen een paar maanden zou doden, is verdwenen. De buitenlandse artsen gebruikten een natuurlijk, biochemisch protocol met behulp van voeding, supplementen en plantenextracten voor de verzorging van het kind en het herstel van haar gezondheid.

Het betrokken ziekenhuis in Ohio krijgt zo zijn verdiende loon. Blijkbaar werden de ouders er niet van op de hoogte gesteld dat de chemotherapie die voor hun kind zou worden gebruikt, nog in een experimentele fase was, met veel ernstige bijwerkingen. Tevens hadden de ouders voor de behandeling getekend, maar werden de papieren in plaats daarvan ter tekening aangeboden aan hun 10-jarige dochter. Het ziekenhuis handelde ook in strijd met de privacy van het gezin door het vrijgeven van de medische informatie van het kind aan de media, als onderdeel van hun campagne om de controle over de beslissingen over de gezondheid van het kind te krijgen.

Vrienden van de familie Hershberger zijn een Pledgie campagne gestart om financiële middelen in te zamelen die nodig zijn om de familie terug te laten keren naar de Verenigde Staten en hun zelfstandigheid gezondheid te behouden. Het is ongelooflijk, maar het ziekenhuis is nog steeds bezig om de familie voor de rechter te slepen en hen de vrijheid van hun gezondheid te ontworstelen.

Lees het hele verhaal in de Journal of Natural Food en Health.

Over de auteur: Kimberly Hartke: http://hartkeisonline.com/
Kimberly Hartke blogt over gezondheid en wellness


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?