Gedachtenpolitie reeds lang een feit

gedachrtenpolitie
Gedachtenpolitie

Is dit het nieuwe woord wat genomineerd kan gaan worden voor "het woord van 2014"? Pechtold stelde dat het CDA (Buma) pleit voor een "gedachtenpolitie". Maar is die gedachtenpolitie niet al jaren lang een FEIT? Weten ‚the powers that be" niet al lang exact wat een ieder van ons denkt?
gedachten politie

Iedereen die op internet actief is geeft zich bloot aan de gedachtenpolitie

Gedachten, datgeen wat je denkt, kan door het internet niet meer als privé gezien worden. Elke website die je bezoekt wordt immers gevonden door middel van de zoekwoorden die jij gebruikt of de woorden die in de titel en tekst staan van de betreffende pagina. Elke website beheerder kan in de statistieken en de bezochte pagina's al een beetje afleiden wat voor bezoeker er op de website is geweest, ook al waren de sleutelwoorden (key words) niet meer zichtbaar.

Als ik zie hoeveel robots er elke dag actief zijn van Google, Microsoft, en Facebook, om er maar een paar te noemen dan weet ik wel dat niet alleen ik, maar al mijn bezoekers keurig in kaart worden gebracht. Men heeft letterlijk een gedetailleerd gedachtenprofiel van de gebruikers van het internet, dus van iedereen die niet anoniem surft.

Dat betekend dat alles wat je denkt en vervolgens opzoekt bekend is geworden, op twee gedachten hinken en van gedachten veranderen, iemand op andere gedachten brengen (zoals ik actief doe) alles komt in je gedachtenprofiel te staan.

Het is al lang bekend dat van de onderwerpen die je intoetst op de zoekmachine(s) al na korte tijd relevante advertenties verschijnen. Ook al zijn voor mij, als website beheerder, de zoek woorden niet meer te zien het laatste jaar sinds de openbaringen van Edward Snowden over de NSA, Google ziet deze woorden combinaties nog steeds want daar is hun business profiel op gebaseerd.

Al je zoekwoorden, bezochte pagina's, chat berichten en gesprekken maken dat al jouw gedachten voorkeuren en emoties 100 procent in beeld gebracht worden. En om te denken dat die gegevens wel veilig zijn bij de bedrijven die ze verzamelen …. dat moet je wel onder een hele grote super rotsblok geleefd hebben de laatste jaren om dat te denken. En, — ik heb niks te verbergen — getuigt niet van het deskundig gebruiken van je hersenen.

Op het moment dat allerlei instanties toegang zouden krijgen tot onze gedachtenprofielen is de gedachtenpolitie een keihard feit. Wetgevers kunnen aangaande van wat proefballonnetjes 100 procent beoordelen hoe wij er vervolgens over denken en aangaande deze resultaten een wetsvoorstel verfijnen. (En dat is meestal niet/nooit in ons voordeel)

Bedrijven hebben toegang tot veel data die nu al veel van onze gedachten bloot geven via de klanten kaart en allerlei websites waarvoor men dient in te loggen.

Anoniem surfen is wel-eens-waar mogelijk maar zal voor velen geen optie zijn omdat je geduld best wel op de proef gesteld wordt bij het surfen op internet.

De gedachtenpolitie is een onderwerp uit het boek 1984 van George Orwell om via het gedachtenprofiel mensen te zoeken, in de gaten te houden en indien gewenst onder toezicht te stellen (arresteren) De oude martelmethoden kunnen echter achterwege blijven, alles is immers al bekend bij de ‚verdachte'.

Als echter diverse mensen bij jouw op je computer wat informatie zoeken die gecombineerd in hoge mate verdacht zijn kun Jij zomaar in de problemen komen!

In Amerika heeft het Department of Homeland Security al onder druk een lijst van sleutelwoorden (key words) bekend moeten maken waarmee zij de sociale media volgen. (volledig geautomatiseerd). Dit melde de Daily Mail.

-- Henk Mutsaers


Kans op hersenspoeling ....%
Het is een bekend gezegde; "Je kunt een paard naar water geleiden maar niet dwingen om te drinken". Je kan iemand voorlichting geven over gezond leven, het gevaar van vaccinaties, wat te doen bij kanker, etc, etc. Uiteindelijk komt het er toch op neer hoeveel onderzoek jijzelf gedaan hebt … en hoeveel vertrouwen jij in jezelf hebt om ook standvastig deze weg te gaan volgen!
http://gedachtenvoer.nl/page/kans-hersenspoelen.html

Social engineering" of-te-wel: psychologische manipulatie.
http://gedachtenvoer.nl/page/social-engeneering.html

Sousveillance: Iedereen is een journalist
Een journalist wordt gezien als iemand die beroepsmatig stukken schrijft over het nieuws of reportages maakt voor radio/tv. Met de moderne media wordt ook via twitter / Facebook en andere sociale media nieuws gedeeld en dit gebeurd in steeds grotere mate door de gewone burger.
http://gedachtenvoer.nl/page/iedereen-is-journalist.html

Communiceren is veiliger via ons collectieve bewustzijn
http://gedachtenvoer.nl/page/collectief-bewustzijn.html


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?