Gaat het doek nu eindelijk vallen #crookedHillary ?

hashtag crookedhillary
Op twitter heeft Donald J Trump Hillary Clinton al de bijnaam gegeven crooked Hillary (frauduleuze) Het kaartenhuis waarop de Obama's en de Clintons hun aanklacht tegen Trump zijn vermeende Russische connectie hadden gebouwd is ingestort. Gisteren werd bekend dat de Clinton campagne en de DNC (The Democratic National Committee) 12 miljoen dollar betaalden voor een dossier om Donald Trump te beschuldigen van de Rusland connectie.
Hillary Clinton #lockherup

#crookedHillary #lockherup


Het modder gevecht om Rusland

Er werd een advocatenkantoor betaald die een onderzoeksbureau inschakelden die op hunj beurt een voormalige Britse spion betaalden om zo wat modder te verzamelen voor Donald Trump. Aan dit meer als een jaar durende valse toneelspel is nu dus een einde gekomen. De allereerste sealed indictments / verzegelde aanklachten van de grote stapel van inmiddels bijna 9000 stuks zijn nu openbaar gemaakt.

Op vrijdag 12-01-2018 werd een aanklacht tegen elf counters ingediend in verband met de vermeende Russische omkopingsregeling waarbij voormalig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, de regering-Obama en Uranium One betrokken waren.

Het onderzoek naar deze "Uranium One" zaak loopt inmiddels al sinds het jaar 2009. In plaats van onmiddellijk beschuldigingen in te brengen in 2010, bleef het Department of Justice (DOJ) de zaak echter nog bijna vier jaar onderzoeken, waarbij het Amerikaanse publiek en het Congres in het duister tastten over Russische nucleaire corruptie op Amerikaanse bodem in een periode waarin de Obama administratie twee belangrijke beslissingen heeft genomen ten gunste van de commerciële nucleaire ambities van Poetin.

"In december beval procureur-generaal Jeff Sessions dat openbare aanklagers bij het DOJ begonnen met het interviewen van FBI-agenten over bewijsmateriaal dat ze hebben blootgelegd in een strafrechtelijk onderzoek naar een uiterst controversiële uraniumdeal waarbij Bill en Hillary Clinton betrokken zijn."

Het nu blootgelegde schandaal waarvan het in de alternatieve media al lang de ronde doet zet het Watergate schandaal (1972) van voormalig President Richard Nixon twintigvoudig in de schaduw. Toen ging het slechts om een inbraak ten gunste van Nixon, nu is er moord en doodslag in het "spel". Lock her up, sluit haar op zal echter wel sluit ze op worden in opnieuw het democratische kamp.

De Clintons hebben dankzij de vele miljoenen uit de Clinton Foundation geld genoeg gehad om steeds weer de dans te ontspringen, "gemaakt van teflon".

- Henk Mutsaers (+ vertaling)

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio