Gaat de bezem eindelijk door de politiek?

de bezem door de politiek
Ik hoop, …. dat meer mensen het toneelstuk doorzien voor 15 maart wat de Haagse Clan opvoeren met behulp van de staatsmedia. In mijn ogen is er geen enkele bestuurder geschikt om nog terug te keren in het pluche, geen enkele! Strategisch stemmen zegt Rutte want Nederland mag na Brexit en Trump niet de volgende dominosteen zijn. lees verder
gaat eindelijk de bezem door de politiek

Gaan er meer dominostenen vallen in Europa?


Waarom is er in mijn ogen geen enkele politicus geschikt om "ons" te vertegenwoordigen?

Noem me eens een naam van een enkele politicus, eentje maar, … die Chemtrails op de agenda heeft gezet. Het is duidelijk dat de gehele politiek dit onderwerp niet in de openbaarheid mag aansnijden. Intussen gaat de vernietiging van de volksgezondheid door, vele dagen soms alle dagen van de week. Ga je op 15 maart stemmen? Ga je dan dit beleid [weer] goedkeuren?

Is dat beleid er voor de bevolking, het klimaat of de geheime Bilderberg agenda?

Onze voedingsketen is nog nooit zo veilig geweest, … zeggen onze politici. Onze voedingsketen is echter ook nog nooit zo gebrekkig geweest aan voedzame stoffen. Onze voeding heeft ook nog nooit in de geschiedenis meer onnatuurlijke en maar al te vaak giftige stoffen bevat. Hoeveel kamerleden, hebben dit al op de agenda gezet? Is er de politiek nu voor ons of voor de superwinsten van het bedrijfsleven?

Sinds 2007 heb ik kennis genomen als burgerjournalist van de belachelijke werkzame status van medicijnen 11% doet altijd waarvoor het wordt voorgeschreven. Voor 51% ontbreekt elk wetenschappelijk bewijs wat tot gevaarlijke en dodelijke ongelukken leidt. Vaccinaties, daarvoor ontbreekt zelfs elk dubbelblind wel of niet gevaccineerd onderzoek door de farmaceutische industrie. [er zijn wel alternatieve en vernietigende onderzoeken] En dan nog het dodelijke chemotherapie sprookje. Hoe is het mogelijk dat ik deze onderwerpen nog nooit op de agenda gezien heb? Is er de politiek nu voor ons of voor de superwinsten van de farmaceutische industrie?

De verkeersveiligheid, de luchtvaartveiligheid, de veiligheid bij asbestverwijdering, arbeidsomstandigheden etc. daar worden miljarden aan gespendeerd. En de boer mag met roundup de gezondheid vernietigen, de voedingsbedrijven mogen met goedkeuring van de instanties ons langzaam vergiftigen. De dokter is gedwongen in een strak protocol om letterlijk als beul de patiënten naar de slachtbank te geleiden, … en waar blijft de politiek om weerlozen mensen te beschermen?

Het financieel systeem, inclusief de belasting, de Euro en het pensioen gaan zo mank en is zo duister dat de meeste mensen er geen idee van hebben hoe diep de afgrond wordt als er niet eens echte politici op gaan staan, het mandaad krijgen van de kiezers… als er nog wat te redden valt?

Ja maar, … hoor ik heel veel mensen zeggen. Al die zaken, die medicijnen, die voeding, die roundup, die chemtrails. Dat treft toch ook die politici?

Je kan natuurlijk als politicus van dat riante salaris wel biologisch voeding kopen. Je kan als je voldoende verstand van zaken hebt gebruik maken van natuurgenezers, die zijn van dat salaris ook wel te betalen. Doordat je minder belasting betaald is wellicht wat goud kopen ook een optie.

Maar die Chemtrails dan, …. nou met elke week zorgdragen voor het ontgiften, je lichaam detoxen daarmee kom je een heel eind. Maar ben je niet zwaar crimineel door anderen deze kennis te onthouden en als je het er niet mee eens bent en niet bij machte om de zaak te stoppen gewoon op te stappen uit je ambt? Wie zwijgt stemt immer toe, die is net zo crimineel als de uitvoerders en bedenkers van dat plan.

Maar ik denk dat het nog veel erger is gesteld met de politici die een oorlogsagenda koesteren tegen Rusland. Waar gaan die bescherming zoeken als de hel opnieuw uitbreekt? Dat alles en nog veel meer staat op het spel als er straks gestemd gaat worden op 15 maart.

"Mijnheer" Rutte denkt dat Nederland het land is dat de val van de reeks dominostenen kan onderbreken. De polls geven aan dat hij gelijk gaat krijgen. De verkiezingspolls zaten er echter ook naast bij Trump en de Bexit. Er is een stille groep die niet praten over al de bovenstaande zaken, die niet aanhaken als iemand op een verjaardag begint over samenzweringen maar hebben duidelijk wel hun eigen gedachten. Deze groep is niet te traceren in de polls.

En dan is er natuurlijk de verloren generatie, verdoofd door het gemanipuleerde nieuws, daar zat ik vroeger ook bij in die groep. Niet meer geïnteresseerd in dat politieke circus. Nu ben ik omgeturnd tot activist en denk ik groot en stem ik klein en vernieuwend. FvD

— Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio