Files langer of gewoon Facebook files?

altijd online ook in de auto achter het stuur
Bij onze buurtjes in Belgie weten ze het zo mooi te verwoorden, daar kent men de harmonica files. Het ene moment kun je even rijden, dan sta je weer stil. Het zijn dit soort files die hand over hand toenemen. De Facebook files (?), en iedereen doet mee, mannen … en zelfs vrouwen. Eerst is er de verleiding bij relatief lage snelheden, maar ook bij 90 en 100 kilometer per uur zie je ze rijden. Te herkennen aan de "veilige" afstand van de voorganger ….
de Facebook files

FACEBOOK FILES


Maar die veilige afstand bestaat niet als je over de weg zwalkt. Het Facebook file rijden neemt hand over hand toe. Het is natuurlijk wel erg belangrijk om altijd online te zijn, om aan het "leven" deel te nemen. Totdat je iemand anders van het "leven"beroofd. Die iemand die daarna op zijn of haar tijdlijn een leegte laat zien. Een leegte na de berichten van droefenis en kwaadheid, kwaad op zoveel onbenul voor het leven van een ander.

Als je elke dag op de weg zit en je zit iets hoger dan de andere weggebruikers zie je het smartphone gebruik heel duidelijk. De telefoon wordt wat lager gehouden zodat de andere weggebruikers dit niet kan zien. (denken ze). Maar al vanaf afstand is dit rijgedrag te zien, deze rijders slingeren maar al te vaak en houden een opvallende afstand tot de voorganger. Zeker in de file pik je ze er zo uit.

Nu de techniek van handsfree bellen gemeengoed is geworden in de meeste nieuwe auto's en zelfs bij de standaard uitrusting hoort. Nu je een sms bericht kan laten voorlezen en zelfs beantwoorden in het Engels, helaas nog steeds niet beschikbaar in de Nederlandse taal op de windows smartphone (?). Nu we de techniek hebben om veilig te rijden wat voor bepaalde beroepen belangrijk is, nu gaan we dus met zijn allen super onveilig rijden.

De fietser in onderstaande video gaat er nog beleefd mee om. In de tweede video zie je de resultaten van het rijgedrag. Ik hoop het nooit mee te maken een ongeluk te veroorzaken, wat voor gevoel moet dat geven te weten dat je schuldig bent omdat je sociale "leven" zo belangrijk was?

— Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio