Q this is big

Een weekend zonder nieuws, ? of toch?

geen nieuws
Afgelopen weekend was ik ondergedoken 72 uur lang op een festival, geen nieuws volgen, geen sores, geen zaken waar je over hoeft na te denken. Zo lang-saam-maar-zeker weet je toch wel wat er te koop is in de wereld. Onze rol als burgerjournalisten en podcast makers is anderen daar over te informeren om tezamen een betere wereld te cre?ren. Alleen op de wereld is nu eenmaal minder leuk als samen-leven en er met z'n allen iets leuks van maken.
geen nieuws


Maandag waren we nog een beetje aan het na genieten maar dinsdag was het weer business as usual met de aanslag in Manchester, een valse vlag aanslag natuurlijk daarover bestaat geen twijfel gezien het doden aantal en de satanische datum. Beiden het "magische getal" van 22.

In Nederland dichter bij huis gaat het politieke toneelspel van het vormen van een nieuw kabinet nog keurig verder, het toneelspel wat de Nederlandse kiezer weer geheel buiten spel gaat zetten, zoals tevoren voorzien. Onze medelanders hebben toch weer gekozen voor de gevestigde orde maar verwachten wel een ander resultaat, . eigenlijk wel gek ? ?


EN DAAR ZIT HET ECHTE NIEUWS


De stemmers, onze medeburgers begrijpen nog steeds niet dat ze wel op een radicaal andere partij moeten stemmen of anders liever niet gaan stemmen willen ze ooit verandering krijgen, ? OOIT!

Intussen gaat het circus gewoon verder, mensen worden vergiftigd door de voeding, met volledige toestemming van de door hen gekozen regering.

Intussen worden mensen vermoord door dokters met bogus medicijnen [onechte, namaak] met vaccinaties en chemotherapie, en ook dat gebeurd met volledige toestemming van onze overheid.

En dan hebben we nog de mensen die denken een toekomst te kunnen opbouwen met ons volledige nep geldsysteem, juist ja uit handen gegeven door onze overheden.

Ten laatste halen we nog de Chemtrails aan, een fenomeen wat de gezondheid van mijn medestemmers ondermijnt. Ik ben mij er bewust van en neem maatregelen maar de ontkenners gaan onwetend door met hun gezondheid in de waagschaal te leggen, net als bij medicijngebruik, vaccinaties en chemotherapie.

We proberen mensen te mobiliseren om voor zichzelf vragen te stellen, zich af-te-vragen; "Waarom?"

En de rest, die horen bij de verloren generatie, slachtoffer van hun eigen arrogantie, "wijsheid", onwetendheid, achteloos zijn of pure domheid.

Al die mensen die onnadenkend hun stem uitgebracht hebben krijgen nu gewoon wat ze verdient hebben. Gelukkig zijn de kinderen minder afhankelijk geworden voor hun opvoeding van deze ouders, zij zijn immers opgegroeid met het internet en halen daar hun informatie. Heel belangrijk is het dan te weten met wie ze omgaan, en door wie ze be?nvloed worden waar te kijken naar betrouwbare informatie. En de ouders, die hebben daar maar al te vaak geen enkele invloed op omdat ze zelf niet weten, geleerd hebben waar, wanneer en hoe te zoeken gebaseerd op weer die eenvoudige vraag; "Waarom?".

- Henk Mutsaers

P.S. Binnenkort gaan we eer een poging doen mensen voor te lichten over de destructieve gevolgen van Chemotherapie op dotcom.radio.

Bekijk de onderstaande video, de beste die ik tot heden gezien heb over dit onderwerp

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]