Medicijn Misleiding!

medicijn bedrog
Mijn blik viel op een artikel van de ANH the Alliance for Natural Health in de UK. Drug Deception - Medicijn Misleiding. Het artikel dat aangehaald werd van de hand van Bill Sardi, geen onbekende meer als je al 15 jaar de alternatieve pers volgt. Het toont de betrouwbaarheid van overheidsorganisaties als het FDA waar mensen >> op-zouden-moeten-kunnen-vertrouwen << wat hun veiligheid en gezondheid betreft.
medicijn misleiding

Een ernstige waarschuwing voor medicijngebruikers, …. Medicijn Misleiding!

Bron artikel ANH | Bron artikel Bill Sardi

VOORZORGSVERKLARING: Drugs [medicijnen] die door de FDA zijn goedgekeurd, worden getest tegen biologisch inactieve placebo pillen en mogen niet zo veilig zijn als andere bestaande geneesmiddelen voor dezelfde conditie.

Bovendien worden drugs door de FDA goedgekeurd op basis van relatief korte termijn studiegegevens en hun veiligheid op lange termijn is mogelijk pas jaren later bekend.

Drugs kunnen veiligheidsgevallen veroorzaken die een speciale-waarschuwing op het etiket veroorzaken, een veiligheidscommunicatie uitbrengen of zelfs een terugtrekking uit de markt, lang na goedkeuring door de FDA.

Bovendien, terwijl de effectiviteit van geneesmiddelen in relatieve aantallen kan worden afgegeven, zoals een bepaald geneesmiddel, een gezondheidsrisico zoals hartaanval of beroerte met een derde (33%) vermindert, kan het risico in harde getallen worden verminderd van 3 in 100 tot 2 in 100, of een absolute risicoreductie van slechts 1 op 100 (1%).

Bijwerkingen worden echter meestal in absolute getallen getallen. Het risico op huiduitslag kan bijvoorbeeld 1 op 100 zijn; Spierpijn 2 op 100 en hoofdpijn waarvoor een doktersbezoek 1 op 100 wordt vereist, voor een totale bijwerking van 4 op 100, terwijl het geneesmiddel het risico op ziekte slechts 1 op 100 vermindert.

Het totale bijwerkingspercentage kan dan het voordeelpercentage overschrijden . Daarnaast doden veel geneesmiddelen essentiële voedingsstoffen,

zoals metformine die vitamine B12 afbreekt.
Lisinopril verminderd zink opname
Statine drugs die coenzyme Q10 afbreken;
Steroïdale medicijnen en aspirine die vitamine C afbreken;
Diuretica die magnesium afbreken.

etc, etc, etc

Informatie over de uitputting van essentiële voedingsstoffen wordt niet op het etiket opgenomen en wordt meestal niet in een bijsluiter verstrekt. De bekende interactie van geneesmiddelen met andere medicijnen en voedingssupplementen wordt ook niet gewoonlijk in bijsluiters opgenomen.

Tenslotte kunnen er geen studies zijn van de totale gecombineerde effecten van meerdere geneesmiddelen zoals vaak voorgeschreven voor veel patiënten, bijvoorbeeld een ACE-remmer, statine cholesterolverlagend geneesmiddel, diuretisch waterpil, bètablokker en aspirine tablet.

——

Noot: Mogen we concluderen dat het nemen van EEN of MEERDERE medicijnen best een groot risico inhoud. GOEDGEKEURDE medicijnen zoals bijvoorbeeld Vioxx in het verleden, wat meer doden heeft veroorzaakt in Amerika dan militaire doden bij al hun oorlogen sinds WOII bij elkaar opgeteld. En dat is slechts de statistiek van een enkele "onschuldig verklaard" medicijn. - HM

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio