Toenemende electrosmog

electrosmog blijft toenemen
Toenemende klachten betreffende electrosmog: Het onderstaande bericht is afgelopen donderdag 6 juni verstuurd naar de gehele Nederlandse publieke en commerciele pers. Tot op heden geen enkele reactie behalve afwijzingen. De Ikon maakt het zelfs helemaal bont door aan te geven dat zij geen persberichten meer willen ontvangen. Vragend naar een reden levert geen reactie op.
electrosmog

Aan de redactie.

Als Bouwbioloog IBN/IBB bereiken mij al enige tijd klachten van mensen waarbij, zonder dat van te voren te weten, 4G en WiFi zenders in de omgeving zijn geactiveerd. Vooral in de buurt van 4G zenders lijkt het alsof meer mensen klachten vertonen die ze daarvoor niet hadden.

De reactie op het aanzetten van de zenders is aanzienlijk sneller dan met 2G, 3G en WiFi. De klachten, variërend van hoofdpijnen, gewrichtspijnen, slecht(er) slapen tot migraineachtige verschijnselen komen ook voor bij mensen die aangeven nooit gevoelig te zijn geweest.

Dit is een slechte zaak en moet onafhankelijk onderzocht worden. Daar ligt ook een taak voor de omroepen. Daarom gaat deze brief naar alle omroepen.

Conform het Voorzorgsprincipe dient de Overheid het belang van de mensen voorop te stellen. Ook als er slechts beperkte informatie beschikbaar is over de mogelijke gevolgen.

Het simpele feit dat van te voren NIET is onderzocht wat de mogelijke gezondheidsproblemen zouden kunnen zijn, is in tegenspraak met de wetgeving omtrent de bescherming van burgers. Onze geachte minister voor GEZONDHEID wil wel alles verbieden wat niet gekeurd is op voedingsgebied maar besteed geen moment aandacht aan het feit dat > 1.000.000 Nederlanders al aangegeven hebben niet specifieke klachten te hebben waar de reguliere medici geen raad mee weten. Het wordt hoog tijd dat het Medisch Appel uit 2009 uit de onderste la gehaald wordt bij het ministerie en nu wel de aandacht krijgt die het verdiend. Toen was de pers er als de kippen bij, voornamelijk om het belachelijk te maken zoals dat is voorgeschreven door de overheid. Laten ze dan nu eens echt hun tanden laten zien en vertel de waarheid. Slechts één publieke omroep besteed aandacht aan dit onderwerp terwijl veel lokale media er wel mee bezig zijn.

Daarom mijn zeer sterke wens dat alle omroepen hier positieve aandacht aan geven. Doodzwijgen heeft geen zin meer. Er wordt al een proefproces opgestart tegen de Nederlandse Staat, er zijn al verschillende petities over dit onderwerp. Negeren helpt niet meer. En het monddood maken evenmin.

ER MOET AANDACHT VOOR KOMEN.

We willen niet dat de techniek verdwijnt, maar wel dat er gekeken wordt vanuit het gezondheidsperspectief van de mens.

De Bouwbiologie streeft er naar een goede balans te vinden tussen de mens, de natuur en zijn (bebouwde) omgeving met als doel een optimale gezondheid van mens en dier.

Richard Bruijne
Bouwbioloog IBN/IBB
www.woonbiologie.eu

Artikelen
Electrosmog: De grootste pandemie ooit?

Straling hoe kan je het meten?
Het tijdperk van de electrosmog
WIFI van wapen tot consumentenproduct


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?