Ben jij nog wel de eigenaar van je eigen gedachten?

hersennen gebruiken
Je kijkt naar het nieuws en de achtergronden op TV, je luistert naar nieuwsradio, en je leest de krant, ... ben jij dan nog wel de eigenaar van je eigen gedachten? Daarom ben ik al een paar jaar geleden gestopt met het kijken naar TV nieuws, het lezen van de krant en radio gebruik ik om te horen welke twist, welke leugens ze vertellen over het "nieuws". Als je zelf echter niet je nieuws verzameld, wat weet je dan eigenlijk?
gedachten politie


Steeds meer journalisten klappen op dit moment uit de school dat ze de waarheid hebben verdraaid of gewoon een leugen vertelden over belangrijke wereldgebeurtenissen. Het is ook al lang bekend dat de foto's in de krant niet meer betrouwbaar zijn sinds de komst van programma's als fotoshop. Zeker als je er zelf mee werkt weet je hoe eenvoudig de werkelijkheid te manipuleren is. Nu is het ook al mogelijk om met acteurs live TV beelden te manipuleren.Op Google en de sociale media, met name Facebook worden gedachten profielen aangemaakt van ALLE bezoekers dus het aangeleverde nieuws kan daar op maat aangeleverd worden naar je voorkeuren, dus ook de leugens. Toekomstmuziek? ... Nee, dit gebeurd nu reeds een aantal jaren elke dag. Wel eens iets opgezocht op een zoekmachine en een aantal weken daarna gestalkt door advertenties van dat product. Precies, zo kan met name Facebook ook andere berichten hoog in je tijdlijn plaatsen en andere berichten blokkeren. Mensen die zelf berichten schrijven zoals ik vroegen zich jaren geleden al af waarom op sommige berichten geen meetbare respons kwam (bezoekers). Daarom heb ik al weer twee jaar geleden (eind 2014) mijn Facebook acount opgezegd. Daarom gebruik ik Google niet meer en ben ik overgestapt naar startpage.

Bij berichten in de media kun je dus absoluut niet meer vertrouwen de waarheid voorgeschoteld te krijgen.

eigtenaar beigen gedachten ?

de duistere taktiek van ..
Bron bovenstaande plaatje leefbewust.

Wat ontbreekt is: KRITISCH DENKEN

... en zo worden je gedachten onder controle gehouden !De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio