Q this is big

Eieren: Een Eye Opener

hoe zit dat met de productie van onze eieren
Week 1 van 2016 kreeg ik deze mail van Treowd: "Hoi, ik wil even een oogopener delen. Mensen eten iedere dag eieren en vinden dat een normale zaak. Mogelijk is dat na het zien van onderstaande video anders, kippen zijn ook levende wezens behoren ze zoveel te lijden omdat wij lekker willen eten? Mijn smaak is diep aangetast na het zien van die video".
een ei hoor erbij, maar welk ei en hoe geproduceerd

Ik stuurde Treowd een mail retour met de vraag: ""Heb je ook video's van misstanden in de EU?"

Dit zodat mensen niet kunnen zeggen / denken: "Ja maar dat is zoals het is in Amerika"

Zijn reactie: "Ben daar nog niet verder ingedoken, maar kan dat wel voor je doen als ik je daarmee van dienst kan zijn. :-) Toch het hele idee van het geforceerde eieren leggen. Dus die vorm van verborgen mishandeling vind ook in Europa plaats. Dat de leefomstandigheden beter zouden kunnen zijn in Europa door een wat strengere regelgeving neemt dat gegeven niet weg. Het lijkt me in de kern dat die mishandeling overeind blijft net als het snavel gebeuren. Het blijven tegen/onnatuurlijke omstandigheden naast die betere  ' leefruimtes '. Voor mij was de aan jou aangeleverde video echt een eye-opener aangaande die verborgen mishandeling van het geforceerde leggen. Veel mensen staan daar niet echt bij stil, volgens mij dat dat verbrogen leed kan zijn, de bewustheid daarvan kan tot verandering leiden al zijn het slechts bewust makend, dat terwijl eieren niet noodzakelijkerwijs nodig zijn om een gezonder leven te verkrijgen. Mogelijk juist wel het tegenovergestelde effect gelijk aan de mythes waaraan
de zuivel-industrie miljarden verdiend. Gedachtenvoer lijkt me :-)

-- Treow(d) vertaald zich uit het oud-Gealisch naar truth / waarheid
De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]