Opvolger van gezondheidsradio van start

dotcomradio
Tussen september 2008 en april 2014 maakten we met een heel team 6 jaar lang bijna elke week een aflevering van gezondheidsradio, uitgezonden op de locale omroep in Geertruidenberg de SLOG. Het was voornamelijk tijdgebrek wat er voor zorgde dat er een einde kwam aan de goedbeluisterde uitzendingen. Vooral de optie podcast in combinatie met de RSS feed maakte dat we reacties kregen uit de gehele wereld.
dotcomradio

dotcomradio connecting the dots


Elke week willen we in het programma "dotcom.radio" nieuws belichten vanuit een standpunt dat de traditionele media niet aanstippen. Als de TV camera's zijn gericht op een onderwerp, grote kans dat er dan ergens anders een onderwerp bewust buiten het beeld wordt gehouden. De media zitten in het harnas van de grote adverteerders met tegenstrijdige belangen. - lees verder

Heel veel mensen hebben van veel van deze zaken TOTAAL geen kennis genomen terwijl het een GIGA stempel op hun dagelijkse leven en gezondheid drukt. De landelijke media verzwijgen of verdraaien het nieuws of hebben adverteerders belangen om het heel mild uit te drukken. Een gat in de markt dus, als je tegen de stroom in durft te gaan (?)

Voor lokale omroepen die het programma willen uitzenden, be my guest, wees welkom.

Ben jij ook zo iemand die al het negatieve nieuws zo veel mogelijk vermijdt? Dat is inderdaad een manier om al die deprimerende berichten uit de weg te gaan. Maar hoe wil je dan voorkomen dat je besodemieterd wordt, … als je niet eens weet — dat — je besodemieterd wordt?

Hoe wil je dan afgewogen beslissingen nemen … ?

Het luisteren naar dotcom radio geeft ook een morele plicht

Het verwerven van kennis is niet vrijblijvend. Kennis is een middel om ons gewone gedrag te stabiliseren na het opkomen van twijfel. Kennis verwerven is leren en bewust worden. Kennis is ook het vermogen dat iemand in staat stelt een bepaalde taak uit te voeren door gegevens (van externe bronnen) te verbinden, te laten samengaan met eigen informatie, ervaringen [ referentiekader ] en attituden [ hoe je over iets of iemand denkt ].

De hier opgedane kennis maakt je ook MEDEPLICHTIG ...

dewel van de oplossing

De eerste aflevering is te hier te downloaden / beluisteren
De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio