De VS Diepe Staat is in Diepe Moeilijkheden

deep state
De Amerikaanse heersende macht is in grote problemen, want er zijn steeds meer tekenen dat de meerderheid van de burgers zich niet langer conformeert aan de veronderstelde autoriteiten in Washington. Zodra de legitimiteit van de autoriteiten begint in te storten in de ogen van de mensen, dan liggen ingrijpende politieke veranderingen is in het verschiet, zoals de geschiedenis ons leert van talloze rijkdommen die kwamen en gingen - en vaak smadelijk ten onder gingen.
de VS duistere staat

De VS Geheime Regering


De zogenaamde Amerikaanse diepe staat bestaande uit het militaire inlichtingendienst apparaat en zijn agenten in de politieke en media-instelling heeft haar geloofwaardigheid op het spel zetten over aantijgingen van de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen.

Die beschuldigingen zijn kneedbaar, en inderdaad ongegrond, ondanks aanmatigende pogingen van de diepe staat door te roepen dat het zo is.

Het nieuwste hoge-level intelligence verslag van de CIA, NSA, FBI en andere Amerikaanse spionage agentschappen over vermeende Russische cyber hacking heeft de "enthousiaste" steun van President Barack Obama, diverse leden van het Congres en de door de corporate-gecontroleerde nieuwsmedia.

Echter niet zo voor de gewone Amerikanen onder alle rangen en standen van de burgers, daar is de reactie uiterst koel geweest op zijn zachtst gezegd. En dat zou een kwestie van angst zijn voor de heersende macht. Als de mensen niet meer geloven in de machthebbers, dan is de hele basis voor de machthebbers weggeslagen en begint te eroderen als een zandkasteel.

Zoals een rapport van de New York Times het uitdrukte: 'Wat is de big deal? vraagt het de Trump supporters over het Russische hack rapport ".

Onder de gewone kiezers ver van de Washington "Politieke Luchtbel" verwijderd is er de consensus van spot drijven in de richting van de eens zo vereerde VS geheime diensten.

"Slechte verliezers", "zure druiven", "huilebalken" en "absurd" zijn slechts enkele van de ongelovige reacties van gewone mensen over beweringen dat de Russische geheime agenten onder leiding van de Russische president Vladimir Poetin de Amerikaanse verkiezingen van november in het voordeel van Donald Trump brachten in plaats van de media favoriet Hillary Clinton.


"Ik geloof dat [US] intel rapport niet", zei een man in Louisiana. "Waarom is iedereen zo bang voor Rusland? Ik ben niet tegen Poetin".

Een andere man, een gepensioneerde Amerikaanse luchtmacht officier, voegde toe: "Uit de delen van het [US intel] verslag dat ik heb gezien lijkt het dom."

President-elect Trump, lijkt nogmaals meer in overeenstemming te zijn met de echte zorgen van gewone burgers. Hij kwam uit zijn zogenaamde 'briefing' door de Amerikaanse inlichtingendienst "hoogwaardigheidsbekleders" afgelopen vrijdag waarna hij nadrukkelijk weigerde zich bij de Washington blaaskoppen aan te sluiten die Rusland beschuldigden van; "een daad van oorlog". Trump volgde met de reactie dat hij een stomme persoon zou zijn als hij geen geen goede relaties met Rusland zou willen hebben.


Dit was niet het antwoord dat men wilde hebben van Trump. De CIA en hun handlangers in de Obama regering, Congres en de media waren met de opbouw van de Amerikaanse intel rapport een heksenjacht begonnen tegen elke dissident die de Russische cyber interferentie niet erkende. In tegenstelling tot de oorlogszuchtige Congres-leden zoals John McCain en Lyndsey Graham, speelt Trump niet mee met het orkest dat probeert Rusland te demoniseren.

En de mensen op de straat, buiten de ban van de diepe staat in Washington lijken het eens te zijn met Trump. In een tijd van grote maatschappelijke uitdagingen van armoede, werkloosheid, financiële schuldenlast, verslechterende infrastructuur en openbare diensten, en ga zo maar door, een Amerikaanse beleid van vijandigheid ten opzichte van Rusland lijkt een alien afleiding. Een verachtelijke verspilling van prioriteiten en middelen, niet te vergeten een roekeloze drumbeat voor oorlog tussen deze twee kernmachten.

In feite, ondanks de sensationele koppen in de mainstream media over "Poetin die een invloed campagne opzette om Trump te helpen de verkiezingen te winnen", zijn de Amerikaanse inlichtingendiensten nu in gevaar om te worden ontmaskerd als belachelijk leugenaars.

De ineenstorting van het Amerikaanse etablissement loopt al enige tijd, maar de laatste tijd, is het momentum aangezwengeld met de verkiezing van Trump en voorliefde van de mainstream media voor "fake verhalen".

Vorige week trof de Washington Post schande zich door het verdraaien van een verhaal over een Rusland hack van het Amerikaanse elektrische netwerk, een verhaal dat al snel werd ontmaskerd als "nep nieuws".

Op het meest recente Amerikaanse intel rapport, hebben evenals Trump de gewone Amerikanen, en vele waarnemers uit de hele wereld verrast gereageerd door het amateuristische gebrek aan bewijs en de over het algemeen lage kwaliteit van de analyse. Onafhankelijke cyber security experts reageerden met minachting op de vorderingen tegen Rusland.

De Amerikaanse spionage agentschappen beweren dat ze "ondersteunend bewijs" hebben tegen de door Rusland gehackte e-mails van Hillary Clinton, maar zeggen ze overtuigend, dat zij de informatie niet kunnen onthullen met het oog op de bescherming van "gevoelige bronnen en methoden". Zo'n goocheltruc maakt de VS donkere staat en de onderdanige nieuwsmedia zelfs nog belachelijker.

Er was een tijd in het Amerikaanse verleden, toen schimmige, ongekozen elites de maatschappij konden controleren door middel van monopolistische, slaafse media en slaafse politici die een knieval maakten naar hun veronderstelde gezag. Er was ook een naïef geloof onder mensen dat de geheime diensten het belang van het land verdedigden.

Nu niet meer. Mensen zijn verstandiger geworden om de enorme manipulatie en criminaliteit van dergelijke schimmige machten die oorlogen orkestreren en regime veranderingen in de hele wereld brengen ten behoeve van de elite macht en het bedrijfsleven. Gewone Amerikanen betalen met hun levens en het levensonderhoud van het plot van de heersende kliek.

The Deep State geheimdienst leiders kunnen zijn overgehaald door de hielen likkende Obama, Congres en de media in hun bizarre claims van de Russische ondermijning. Maar de groeiende aantallen gewone mensen in de VS en over de hele wereld kunnen de leugens doorzien en de schaamteloze agenda van vijandigheid ten aanzien van Rusland - een krankzinnige vijandigheid die alleen de elite belangen dienen van de diepe staat.

De eens zo gevreesde en vereerde Amerikaanse Deep State wordt nu geconfronteerd met een diepe dilemma en misschien zelfs een existentiële crisis. Want men weet diep van binnen dat de vroegere geloofwaardigheid en gezag aan flarden zijn geschoten.

Door de geschiedenis heen, zijn de Amerikaanse machthebbers weggekomen met hun schertsvertoning van het aanzetten tot oorlogen en conflicten door middel van valse vlaggen en gekunsteld rampen: de niet-zo-geheime Japanse aanval op Pearl Harbor, het gefabriceerde Golf van Tonkin incident dat de Amerikaanse genocidale oorlog tegen Vietnam escaleerde , de dubieuze 9/11 terroristische aanslagen en de in Irak niet bestaande massa vernietigingswapens, om er maar een paar te noemen.

Deze zelfde oorlogszuchtige Amerikaanse heersende klasse wil nog een wapenwedloop, het Pentagon een Koude Oorlog met Rusland aanjagen. Maar deze keer hebben ze de kaarten duidelijk overspeeld. De Amerikaanse Deep State en hun elitaire instelling weten dat Trump, het Amerikaanse volk, Rusland en de rest van de wereld al weten dat ze niets te bieden hebben.

Niet geloofwaardig, geen moraal en geen gezag, de Amerikaanse Deep State is in grote problemen.


Bron: Sputnik News.
Vertaling: Henk Mutsaers

Noot: Voor diegene die onder een steen geleefd hebben of liever gezegd een enorme rotsblok. Alles wat zich nu afspeeld in de VS heeft alles te maken met de volgzame politieke eliten in Europa en Nederland. Oorlogszuchtige handlangers van de Donkere Staat in Amerika, de Nieuwe Wereld Orde.

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio