Q this is big

BNR Ask me Anything: Bedreigingen of-te-wel:
De wet van de straat (?)

de wet van de straat
Jörgen Raymann op BNR nieuwsradio 29-05-2017 in het programma Ask Me Anything hadden op die maandag het onderwerp "bedreigingen". Een wethouder was te gast waarbij beide auto's in brand waren gestoken wat zijn sporen naliet tot op de dag van vandaag. Onbegrijpelijk vonden de deskundigen het in een land waar er vele democratische wegen zijn om je gevoelens kenbaar te maken.
de wet van de gewone man, de wet van de straat

Onder welke rotsblok leven deze "deskundigen" ?

Iemand van de "straat" stapt niet naar de rechter, die heeft niets met de ambtelijke taal als er überhaupt al een spoortje vertrouwen is in de uitkomst. De mensen van de straat hebben zeer waarschijnlijk al eerstehands ervaringen waar ze hun kop gestoten hebben of weten de weg niet te vinden binnen de ambtelijke molen. Ze hebben bovendien de ervaring dat "hun" politieke stem niet gehoord wordt omdat de oude garde politici anders denkenden negeren en buitensluiten in de verkiezingen. Nu en in het verleden.

Nee natuurlijk zijn geweld en vernielingen niet goed te praten maar wel verklaarbaar met deze twee woorden.

Actie, reactie.

Als je de "mensen van de straat" negeert, keer op keer op keer dan kun je op deze actie een reactie verwachten. Daar kun je de klok op gelijk zetten.

Ik vrees dat er met de vluchtelingencrisis in vele landen al het een en ander broeit en als er ergens in een land de vlam in de pan slaat wordt het overal "feest" in elk land. Gelukkig voor de heren bestuurders zijn de opvang kampen niet gelegen naast hun eigen woonwijken, maar dat ze in dat feest betrokken kunnen worden is zeer zeker mogelijk.

Het maakt echter allemaal deel uit van het plan om deze onrusten, rellen en vernielingen uit te lokken, … bewust. Om daarna de staat van beleg in te kunnen stellen, Martial Law ook wel de krijgswet genoemd. In Frankrijk is die alweer verlengt na de aanslag in Manchester, daar is het feest al langer aan de orde.

Stap voor stap wordt hier naar toe gewerkt volgens het plan van de Nieuwe Wereld Orde en in Ask Me Anything werd deze week het spel gespeeld van heers en verdeel. De beschaafde mensen werden uit gespeeld tegen de mensen van de straat, het goede tegen het kwade.

Maar de man van de straat is ook niet gek. Die zien de beschaafde mensen oorlog op oorlog voeren voor de belangen van het groot kapitaal, moord en doodslag, de oorlog van de computerspel verslaafden die vechten hun spelletjes met moderne drones. Ver weg achter hun veilige computerschermen. Geen gevaar, geen empathie, pang, pang, game over. Start your new game now.

En de man van de straat stak zomaar een auto aan, twee zelfs, … van de wethouder, schande!

Vraag mij ook niet alles, don't ask me anything. Ik weet ook niet al de antwoorden maar verbind wel de zaken, connecting the dots o.a. op dotcom.radio.

— Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]