De Vrije Mens

ik claim mijn naam - de vrije mens
Getuige de website www.ikclaimmijnnaam.nl vormen soevereine mensen in Nederland een kleine maar groeiende groep individuen die zich onafhankelijk en vrij hebben verklaard van het Koninkrijk der Nederlanden. Na een specifieke en wettelijk mogelijke procedure te hebben uitgeplozen en gevolgd, zijn deze mensen niet langer Nederlands staatsburger, maar onafhankelijke mensen van vlees en bloed en niet langer verplicht mee te dansen in het financiële en psychologische machtsspel van de heersende elite.
de vrije mens

De Soevereine Mens


Door: Robert; Boerman en Luca; van Dinter

de vrije mens

We schrijven 30 juni 2010. Bij het Internationaal Strafhof in Den Haag wordt co-auteur luca; van dinter onrechtmatig gearresteerd na het indienen van de strafaangifte tegen de Staat der Nederlanden voor betrokkenheid bij het organiseren en sproeien van chemtrails.

Zijn opsluiting als bevlogen idealist in een politiecel is het beginpunt van een juridische speurtocht naar de mogelijke weerbaarheid van een burger tegen een soms meedogenloze Staat.

Bij het ontwarren van deze puzzel werd haar duidelijk dat reeds na de vernietiging van de Bataafsche Republiek, met haar Grondwet voor een Vrij Nederlands Volk (1798), door Napoleon en na diens nederlaag bij Waterloo door het Verdrag van Parijs (1815), de mens a.h.w. gegijzeld is binnen het Nederlandse wetssysteem. Mensen werden toen en worden ook nu nog voorgespiegeld Staatsburgers te "ZIJN", gerepresenteerd middels een persoonlijk uniek Burger-Service-Nummer  in plaats van vrije, onafhankelijke d.w.z. soevereine Mensen.

In de zoektocht naar mogelijke juridische procedures om de Mens weer vrij te maken van deze eenzijdig opgelegde beperktheid ontmoeten beide auteurs elkaar en gaan zij samen een boeiende en leerzame weg naar wat juridisch "soevereiniteit" heet, en in de volksmond "de Vrije Mens" genoemd wordt. In dit eerste deel van een nog steeds doorgaande weg, schetsen de auteurs de kenmerken van dit wetssysteem en haar hardnekkige pogingen om mensen onbewust en onvrij te houden. Het boek biedt handvatten voor iedere lezer om zelf ook (een deel) van deze weg naar vrijheid te gaan.
 
Titel: De Soevereine Mens
224 pagina's, paperback
ISBN: 9789078070788
prijs: € 19,90
Uitgever: Frontier Publishing
Voor meer informatie:

FRONTIER PUBLISHING
Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam.
Tel.: 020-3309151
Website: http://frontierworld.nl/publishing/
E-mail: info@frontierworld.nl

Over mij: een vrije mens

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio