De Politie App, is dat nu wel zo'n goed idee?

gemeenschap politie
Community Policing, ik had er nog nooit van gehoord een paar dagen geleden. Tot ik bezig was het artikel; "Battlefield America, de oorlog tegen het Amerikaanse volk", te vertalen. Ik had al een flyer ingevuld om aan een locale app groep deel te nemen maar, … die heb ik nu verscheurd want wil ik zelf wel braaf app-en met de politie? Want wordt die Politie-App niet het verlengstuk van het verder uitrollen van de politiestaat?
de nieuwe stasi politie geheime dienst

Uitrollen van de politiestaat?

 

Een jaar geleden schreef ik; "Hoe komt het dat de Engelse politie respect afdwingen en slechts met een knuppel of ongewapend de straat op gaan terwijl de politie in de VS meer als militairen uitgerust worden dan als politie agent? -

Maar de politie kan het nooit alleen, lees;
"Om iedereen altijd en overal in de gaten te houden".

Scholen, de gemeenten, particuliere bedrijven, dienstverleners, non-profitorganisaties en uw medeburgers, velen marcheren in de pas met de politiestaat. Dit is wat gewoonlijk wordt aangeduid als "community policing". Immers, de politie kan niet overal zijn. Dus hoe kan je een land controleren als de bevolking de overhand heeft van het leger van soldaten en politie? Hoe ga je toezicht uitvoeren op een land als er niet genoeg camera's zijn, laat staan toezichthouders om elke vierkante meter van het land 24/7 te monitoren? Hoe volg je dit op, analyseren van de gebeurtenissen, interacties en bewegingen van elke persoon in het land?

Het antwoord is eenvoudiger dan het lijkt: je overtuigt de burgerij om je ogen en oren voor je te zijn. Net zoals vroeger de beruchte Oost Duitse Stasi waar vele burgers het verlengstuk waren van deze gevreesde geheime dienst, waar burgers eerst schichtig om zich heen keken voordat men iets durfde te vertellen. (Ik heb het persoonlijk meegemaakt toen ik iemand ontmoette in het voormalige Tsjecho-Slowakije bijna 30 jaar geleden)

Maar wil je wel geheime informant zijn van de politie?

 

de burger stasi

Dat blijft namelijk nooit zonder gevolgen. Want, wat als iemand ontdekt heeft dat jij die app gestuurd hebt van een "misdrijf", een onschuldig zaakje dat die ander geld heeft gekost. Voel jij je dan nog wel veilig, … in je eigen huis, in je eigen buurt. Het hoeft nog niet eens zo te zijn dat die ander weet dat jij de informant bent, een algemeen beschuldiging in de trant van; "Als ik die te pakken krijgt die mij dat geflikt heeft dan … (vul zelf maar in).

Wat voor samenleving krijgen we dan.

Ik weet het al wel, De heers en verdeel maatschappij. Angst zaaien onder de eigen bevolking, de eigen buurt, kennissenkring en familie. Een maatschappij waar geen enkele persoon elkaar meer vertrouwen kan.

Daar hebben ze dus bij de politie hulpvaardige burgers voor nodig die als koning onbenul net als op Facebook de hele dag gaan zitten App-en. Jantje en Pietje worden voor elk wissewasje aangegeven bij de politie, maar een fout is zo gemaakt, jouw mening op Facebook maakt je immers al verdacht als mogelijk politie App-er, en dan zijn de rapen gaar en is er dan nog een weg terug?

Het klinkt mooi zoals je het leest op deze website community policing, maar ga er eerst maar eens over nadenken wat dit zou kunnen betekenen ….. ?

En, ... ook in Nederland gebeuren er nu zaken die absoluut NIET kunnen, Politieagenten die een arrestant doodschieten in koele bloede.

Luister naar de onderstaande video van politie training; "Ogen en neus, daar richten we op, dat is je doel".

Hoe was het ook al weer, geweld lokt geweld uit. 50.000 keer rukte het swat team in slechts een jaar. Het begint met het onschulkdiug aanbrengen van je buurman, het kan eindigen in een complete burgeroorlog, of hoe wilde je 50.000 keer Swatting noemen?

Onthoudt, we hebben ook al de internet / Facebook, Twitter & Google gedachtenpolitie. Iemand kan al verdacht zijn en een onschuldig telefoontje kan onomkeerbare gevolgen hebben. Moord en doodslag!

JA MAAR, ... dat is Amerika. Wacht even tot de vlam in de pan slaat met nog meer economische vluchtelingen en elke grote stad een swat team heeft? Wellicht nog dit jaar? Ga jij daar aan mee helpen met je politie app?

Als er echt iets gebeurd dan BEL ik wel zodat we goed kunnen communiceren en er geen misverstanden kunnen ontstaan en niet in een opwelling vlug een berichtje gepost wordt zoals dat op Facebook ook al vele malen tot ongewenste zaken heeft geleid.

- Henk MutsaersLees ook De Oorlog Tegen De Amerikaanse Bevolking: Burgeroorlog 101


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio