De oorlog die je niet ziet

moderne nieuw tv zenders
Oorlogen worden aan het publiek "verkocht" als een commercieel produkt!

Al bijna 100 jaar staan de media in dienst van "de machthebbers" om het publiek "jij en ik" al van tevoren "in de week te leggen" om bepaalde plannen door te gaan voeren. De "mening" van het publiek wordt dus al het ware voorgeprogrammeerd om "de machthebbers" de ruimte te geven om zonder hevige protesten hun plannen uit te kunnen voeren.
de oorlog die je niet ziet

DE OORLOG DIE JE NIET ZIET

Als je dat eenmaal ontdekt hebt .. kun je nooit meer onbevangen naar het nieuws kijken op TV … nooit meer. Je zult je immers altijd blijven afvragen wat men je met deze beelden — nu weer — op de mauw probeert te spelden? Heel veel van het nieuws is namelijk niet wat het lijkt.

Erger nog, als een nieuwsorganisatie weigert om deel te nemen aan het "georganiseerde toneelspel" dan vallen er gewoon bommen op hun nieuwsagentschap zoals El Jazeera overkwam waar journalisten gewoon in koele bloede om het leven werden gebracht. Een duidelijke waarschuwing voor "andersdenkenden" om zich aan "de regels" te houden. En indien deze wapens niet ingezet kunnen worden dan is er nog altijd de mogelijkheid met advertentie inkomsten de media onder druk te zetten.

Zo zien wij dus "het nieuws".

Het is maar dat je het weet bij je volgende poging om … een mening te kunnen vormen.

De term die hiervoor staat is "Embedded journalism". een term die betekent dat een journalist zich schikt naar de groepering, bijvoorbeeld een legereenheid, waarbij hij bescherming zoekt en waar hij slechts kan/mag rapporteren wat overeengekomen is tussen de legereenheid en de betreffende journalist.

Bij elke moderne oorlog speelt op de achtergrond de "oorlog" van de informatie voorziening.gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?