GcMAF, jouw ontbrekende gezondheid schakel ?

GcMAF yoghurt
Er zijn hele websites te vullen met informatie over GcMAF, wat het is, hoe het werkt, wie er allemaal gestorven zijn om GcMAF beschikbaar te maken voor het grote publiek, enzovoorts, maar op het internet is er meer dan genoeg over te vinden.

5 miljard mensen maken zelf GcMAF (Globulin component Macrophage Activating Factor) aan in hun lichaam, bij de rest is er "iets" verkeerd gegaan, ...
GcMAF en gezondheid

GcMAF, BRAVO yoghurt en wat doen we daarmee?


Klik bijvoorbeeld op deze link voor meer Nederlandstalige informatie: Want To Know

Van leek tot leek, kan ik je het volgende vertellen: GcMAF is een lichaamseigen stof die in een gezond lichaam het immuunsysteem aanzet om duizenden ziektes te bestrijden. En dan niet zomaar een kou of een griepje, maar in de meeste gevallen kennelijk ook kanker, autisme, vermoeidheidssyndroom en neurodegeneratieve ziektes als Alzheimer.

Bij veel mensen is dit GcMAF niet of niet voldoende aanwezig door virussen,
kanker en mogelijk door vaccinaties.


Bij die mensen kan het van buitenaf worden ingebracht. Als dan ook nog het vitamine D niveau op peil wordt gehouden, zal het GcMAF al snel beginnen met het activeren van de macrofagen die nodig zijn om ziektes te bestrijden. Na een tijdje zou het immuunsysteem het dan weer op eigen kracht moeten kunnen doen.

Deze GcMAF is beschikbaar (als je de juiste kanalen kent) en kan door een behandelend arts/therapeut via een injectie op de juiste plaats worden ingespoten. Zoiets wordt natuurlijk niet vergoed door onze ziektekostenverzekeraars en als je ernstig ziek bent en veel van dit spul nodig hebt, kan dat een kostbare kwestie worden.

Oraal innemen van GcMAF schijnt niet te werken, het maagzuur breekt de stof af.


Dr. Marco Ruggiero ontwikkelde iets wat wel lijkt te werken. Het is een yoghurtcultuur, die, verwerkt met speciale probiotica en colostrum, hetzelfde effect zou moeten hebben als de GcMAF. Deze yoghurt zal niet snel genoeg werken voor hele ernstige gevallen, maar als boost voor het immuunsysteem zou het voor een heel groot aantal andere gezondheidsproblemen van grote waarde kunnen zijn. Dit product heet BRAVO.

De BRAVO yoghurtcultuur is een stuk duurder dan andere yoghurtculturen, maar ik kan me zo voorstellen dat mensen samen de yoghurtcultuur en de andere benodigde ingrediënten kopen, er vervolgens yoghurt van maken en die delen om er ieder voor zich vervolgens weer een grotere hoeveelheid van te maken. Je kunt van die yoghurt weer nieuwe yoghurt maken. Na dit een keer of drie gedaan te hebben, is het verstandig om een nieuwe cultuur te starten, omdat de werkzaamheid dan minder is geworden. Zo wordt niet alleen de yoghurt, maar ook de aanschafprijs gedeeld.

Yoghurt maken is niet moeilijk. Je hebt er geen dure apparatuur voor nodig.


Lees je eens in in deze materie en kijk of je er iets mee wilt doen (in groepsverband).

GCMAF

Wees niet te angstvallig met je daden.
Heel het leven is een experiment.

Ralph Waldo Emerson


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio