Q this is big

Gaan De Domino-Steentjes Vallen, ... Mark?

de EU puzzel
De brief van Mark Rutte: Beste Mark, als wij wel respect hebben voor andere mensen, de boel niet vernielen maar wel, ... "Bereid zijn om alles waar we als Nederland zo hard voor hebben gewerkt, omver te gooien". en "De komende tijd is bepalend voor de koers van ons land". De vraag van vele "andere" Nederlanders is. Willen wij wel de koers blijven varen van de Bilderbergers? Het antwoord krijgen we op 15 Maart.
kan de VVD de dominostenen val tegenhouden

15 Maart 22.22 uur De exit polls zijn binnen
T E L E U R S T E L L I N G
Mijn conclussie: N E D E R L A N D ... IS NOG NIET WAKKER

Gaat de zon straks onder voor de oude garde? Het kartel?

Mark Rutte; Uit de brief; "Ik zou nergens anders willen wonen. U wel?" Ja Mark, ik zou wel naar Frankrijk willen waar mensen de straat op gaan en nog massaal durven op te komen voor hun rechten. Maar we kunnen nu zonder klappen te krijgen ook ons "steentje" bijdragen. Een dominosteentje, zo'n heel klein steentje zal als een mokkerslag aankomen in het VVD kamp.

krijgen wij nu weer democratie

gaan de dominstenen vallen

Gaat er een einde komen aan het onder de mat vegen van twee heel belangrijke referenda, het negeren van onze stemmen? De EU grondwet uit 20015 en het referendum van 2016 waar de EU in de Oekraine de aggresor was en niet Rusland. Komt er nu eindelijk een einde aan jullie politieke spelletjes? Gaan we nu ook regeren volgens bindende referenda die zo mooi werken in Zwitserland zoals men berichtte bij BNR. In Zwitserland werkt het wel om de een of andere reden. Wel Mark, we kunnen dat hier ook werkende krijgen. Echte politiek ... zonder dat er MH17 bloed aan onze vingers kleeft. Over normen en waarden gesproken. Wij voelen ons al lang niet meer thuis in eigen land, hoe dat komt geeft te raden. 15 Maart wordt het blijtjesdag als de zwijgende minderheid, niet detecteerbaar door de sleepnet spionagediensten hun stem gaan uitbrengen. Zonder geheim overleg maar wel recht voor z'n raap.

- Henk Mutsaers

Ik steun Forum voor Democratie met deze Thunderclap actie jij?


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]