Q this is big

Durf jij de rode pil te nemen? [update 12-03='18]

durf jij de rode pil te nemen ?
Uit de film "the Matrix" (1999) kennen we de term; "Will you take the Red pill or the Blue pill?" — "Neem je de rode pil of de blauwe pil?". De Blauwe Pil: Valsheid, veiligheid, geluk en de gelukzalige onwetendheid van de illusie. — of neem je de Rode Pil: Kennis, vrijheid, tegenspoed en de brutale waarheid van de werkelijkheid. Durf jij ....
neem jij de rode pil


Met de blauwe pil kabeltje je leventje verder in de schijnveiligheid en de hoop dat het allemaal wel goed zal komen. Intussen slikken ze elke dag de grove leugens van de media, het echte fake nieuws. Ze krijgen een woekerpolis aangesmeerd in goed vertrouwen, ze nemen medicijnen omdat de dokter zegt dat ze dit nu eenmaal moeten doen, een vaccinatie en dodelijke chemotherapie omdat iets zelf onderzoeken en verantwoording nemen uit hun woordenboek geschrapt hebben. Ze eten elke dag de supermarkt producten en vertrouwen erop dat dit wel gezond zal zijn en gecontroleerd door instanties onder toezicht van de overheid. Ze geloven in de democratie en de stem die ze daar in hebben. Ze betalen braaf hun belastingen ook al is dat inmiddels al zo'n 66% van elke euro. Protesteren, actie voeren, je stem verheffen, opkomen voor je rechten, passie, allemaal zaken die niet passen bij de blauwe pil massa. Wellicht is er zelfs een blauwe pil light versie?

Van de Rode pil is er slechts een enkel soort. Je gaat ervoor of niet. Je onderzoekt alles wat er op je pad komt. Mensen vinden je gek, en zelfs een complotdenker, sommige 'vrienden' keren zich zelfs van je af. De rode pil zal hem echter bevrijden van de slaafse overheersing van de onwerkelijke droomwereld en hem in de echte wereld laten ontsnappen, naar het leven van de 'waarheid en de realiteit' die harder is en moeilijker. Aan de andere kant zou de blauwe pil hem terugleiden om in de comfortabele gesimuleerde realiteit van de Matrix te blijven.

In de blauwe pillen wereld zal onrecht, corruptie en bedrog kunnen blijven gedijen. De rode pillen slikkers zullen de kastanjes uit het vuur moeten halen en zullen zelfs tegenwerkt worden door de blauwe pillen brigade die hun kabbelende leventje in gevaar zouden kunnen brengen. Gedwongen worden om na te denken, daar hebben ze immers geen tijd voor, druk met hun leven op de sociale media en ze hebben zelfs geen zicht meer op echte vrienden in het echte leven.

Voor de blauwe pillen generatie(s) zal het ontwaken uit de diepe coma een geweldige en schokkende ervaring zijn en hopelijk zullen ze de explosie van gewelddadige emoties kunnen kanaliseren om daarmee zichzelf en anderen niet in gevaar te brengen.

Als je besluit om de rode pil te gaan nemen, … . bereid je dan voor op een rollercoaster rit die al je tijd op zal souperen, immers, je loop al meer als een eeuw achter op de realiteit in je droomwereld. Je zal vrienden verliezen voor gek verklaard worden, een complot theorie aanhanger, maar uiteindelijk het bevrijdende gevoel ervaren van vrijheid. Je zal anders naar de wereld gaan kijken en zaken waarnemen die er wel waren maar die je nooit hebt gezien of waargenomen. Je zal in actie gaan komen om jezelf te beschermen tegen zaken die alleen de de slapende blauwe pillen massa zal overkomen. Welkom in de realiteit, het echte leven en put moed uit het feit dat je nu een mogelijkheid voor jezelf hebt gecreëerd om anderen echt te kunnen helpen, als ze dat willen, als de blauwe pil is uitgewerkt. De rode pil slikkers zullen niet zo gauw uit het veld geslagen worden omdat ze het voor een deel allemaal al wel wisten na jarenlang onderzoeken, ontdekkingen en vertrouwen in het eigen kunnen verwerven.

— Henk Mutsaers

lees ook: Leren denken

Dag Henk,

Naar aanleiding van het laatst geplaatste artikel 'Durf jij de rode pil te nemen?' op Gedachtenvoer, wil ik je graag onderstaand boek onder de aandacht brengen als handleiding voor de Matrix guerilla die eenieder zou dienen te kennen. De papieren versie is reeds uitverkocht en wordt niet meer opnieuw gedrukt. Hij heeft zijn 3e boek in eigen beheer uitgebracht daar geen uitgever de vingers er aan wou branden. Boek is vrij van copyright, free to share. -- Jos

Download hier: MATRIX GUERRILLA


Volg de Q Anon postings hier

Q Anon afkortingen

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]