Vrede of de Nieuwe Wereld Orde ?

wereld vrede
Vrede, een toestand waarin volkeren en naties elkaars bestaan respecteren of zelfs waarderen. Wie voeren er nu oorlog, de burgers van een land? Zelden of nooit! De strijd wordt vrijwel ten alle tijden gevoerd door mensen die hun macht willen vergroten, regeringen, politici, en zoals nu aangestuurd door de Nieuwe Wereld Orde. Wij, "het volk" moeten dus af van onze "leiders" om vrede te krijgen.
de NWO Nieuwe Wereld Orde


Het politieke systeem moet totaal op zijn kop worden gezet en er moeten weer "leiders" komen die onze belangen gaan dienen zoals het hoort te zijn.

De eerste stap is erkennen dat onze zogenaamde democratie een farce is. Ik ben daarom blij dat 63% bij de laatste verkiezingen niet is komen opdagen. Zij kunnen zeggen dat ze geen mandaat hebben gegeven aan deze regering om oorlog te gaan voeren en daarmee tegelijk de veiligheid in Nederland ernstig in gevaar doen komen. Nogmaals, waar ontleent deze regering het recht aan om te mogen regeren als slecht ruim eenderde van de bevolking hun stem heeft uitgebracht?

De vorming van deze Nieuwe Wereld Orde gaat al eeuwen terug in de geschiedenis ...
De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio