Q this is big

Brexit en, ... de EU vlag in Dover

de EU vlag en Brexit
Hele horden mensen passeren dagelijks langs dit pand als ze van en naar Dover rijden. De drukste route naar het in de U.K. zo verfoeide Europa. Op dit pand zag ik de grote afbeelding van de Europese vlag staan waarbij veel Engelsen hopen dat dit pand binnenkort hoognodig een likje nieuwe verf moet hebben.


Een treffende EU afbeelding aan de haven van Dover


de EU vlag in Dover

Alhoewel het pand er niet zo florissant bij staat is dit toch wel een mooie lokatie. De vlag van de EU hangt er immers ook niet zo florissant meer bij in de grote (boze) buitenwereld. Na de Brexit plannen komt het verzet tegen Europe immers in veel landen op stoom.

Nader bekeken bleek er op de gevel al een ladder geschilderd waar de schilder de laatste hand legde aan de Europese vlag. Was dit beeld, deze muurschildering profetisch, een voorspellende waarde? Moet er wellicht in de (zeer) nabije toekomst een nieuw likje verf op dit oude havenpand en wordt een echte ladder tegen de muur een symbolische overwinning voor de Britten? Een ding is wel heel duidelijk, het EU stoplicht staat voor de Britten al heel lang op rood.

de EU Brexit gedachte een voorspellende waarde

- Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]