Chemtrail manifestatie Brussel

teken de cfhemtrail petitie
Chemtrail manifestatie Brussel

Afgelopen zondag waren we in Brussel om de protestactie mee te maken tegen Chemtrails. Het was voor het eerst van mijn leven dat ik ergens tegen ging demonstreren. Ik was op tijd gegaan om in ieder geval voldoende tijd te hebben met wat mensen te praten.
chemtrails

25 augustus 2013 protest tegen een misdaad tegen de mensheid

life is better without chemtrails

Dat deden we met de mede organisator Luc Vervliet en wat gasten Pascal, Jo en Chantal schrijfster van the alchemie of love. Peter Vereecke gaf ook acte the presence en was een van de sprekers. In totaal waren er zo’n 150 mensen komen opdagen waaronder een Engelsman een jongedame uit Berlijn en ondergetekende vertegenwoordigde Nederland in de hoofdstad van de EU. Een korte impressie van deze dag, waar boven onze hoofden, om ons niet teleur te stellen natuurlijk de Chemtrails getrokken werden.

Download de podcast

Meer afleveringen van gezondheid radio vind je hier


gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?