De wereld hangt van complotten aan elkaar

complotdenker
De gehele wereld hangt van complotten aan elkaar. Want wat is een complot eigenlijk? Een geheime afspraak waarmee je een ander benadeeld ten behoeve van het eigen gewin. Geld, & macht. En het grappige is dat je veel van deze zaken gewoon kan lezen in de krant. Overal waar veel geld aan te pas komt kan als verdacht gezien worden. Een van de meest verderfelijke complotten is de medische industrie, waar ... lees verder
complotdenkers

Waar geld verdienen belangrijker is als de dood en verminking van miljoenen mensen.


Als je op de financiële pagina leest dat dat een farmaceutisch bedrijf 1, 2 of meer als 3 miljard boete heeft gehad dan is dat gewoon een ingecalculeerd risico voor een markt waarin elk jaar 70 miljard wordt omgezet. Even Googelen en je vindt zo de miljarden aan boetes. En dit zijn slechts de mini complotten.
Alweer een complot aan het licht gekomen in een grote rij van …


Eind Mei 2016 berichtte Natural News dat honderden medische onderzoeken een totale scam zijn, oplichterij. Ze zijn geschreven als zogenaamde ghostwrite schrijvers, anonieme schrijvers die in opdracht werken, in dit geval voor het P.R. bedrijf 'DesignWrite'.

Farmaceutische bedrijven laten door valse P.R. bedrijven als deze medische artikelen schrijven die kunnen worden gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften en ook naar het FDA gaat om het "bewijs" te leveren dat de medicijnen veilig en effectief zijn. Het FDA, de keuringsinstantie die dus zelf nooit iets zelf keurt en gewoon in het complot zit. Zo simpel gaat dat dus, zelfs als de medicijnen totaal niet werken en onveilig zijn. Gaat het immers fout dan trek je een paar miljard van de superwinst af. Voor al die mensen die misvormd, gehandicapt of gestorven zijn domme pech dus.

Hoe dit allemaal in zijn werk is gegaan en enkele voorbeelden worden door Mike Adams uitgebreid beschreven.

En zo worden er ook complotten gesmeed in de bestuurskamers van de voedngsindustrie. Of denk je nu echt dat de interactie tussen die duizenden hulpstoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen etc die in de voeding toegepast worden allemaal onderling op veiligheid getest zijn? Totaal onbegonnen werk, de test wordt gewoon in de praktijk ten uitvoer gebracht. Jij bent het proefkonijn, zo simpel is dat, schadeclaims? Net als bij Big Farma, totaal niet relevant gezien de spotgoedkope grondstoffen en de grote winsten.

En zo kom je overal complotten tegen waar geld in het spel is, Woekerpolissen, zouden die per ongeluk zijn ontstaan door wat copy en paste kleine lettertjes die in de documenten werden opgenomen? Manipulatie van de milieugegevens ontdekt bij Volkswagen en nu is er bijna geen fabrikant meer te vinden die het niet hebben gedaan.

En dan lees je ineens een artikel over de zogenaamde complotdenker. Ja je moet toch echt wel koning onbenul zijn als je niet denkt in termen van complotten en samenzweringen.


Complotdenker, sekteleider, gestoord, dat zijn zo wat van de termen die je tegenkomt op internet. Ik zou het echter liever tegenovergesteld willen benoemen. Als je nu nog geen complotdenker bent dat laat je jezelf het bos insturen, dan geloof je alles wat op je mouw gespeld wordt, dan stop je achteloos al die voeding in je mond, neemt een medicijn en een vaccinatie omdat de dokter dat tegen je zegt. Dan laat je jezelf behandelen met chemotherapie of een onderdeel uit je lichaam snijden.

Ik kijk wel uit, doe eerst mijn eigen onderzoek en zoek naar een veilige en betaalbare optie. Zo ben ik ook op zoek naar een betaalbare alternatieve optie voor de gezondheidszorgverzekering die financieel al lang uit de hand gelopen is.

-- Henk MutsaersHet roer moet om ...

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio