Je kan zelfstandig denken, of je kan dat niet.

ben jij een zelfstandige denker
Je kan dat niet beiden tegelijk of soms wel en soms niet. Als je dermate verward bent van alle tegenstelling berichten en je weet niet meer wat je denken moet? Helaas behoor je dan tot de groep die dermate gehersenspoeld is door je opleiding, de media en je medemensen dat je de mogelijkheid tot zelfstandig nadenken ontnomen is!
zelfstandig denken een kunst met de nepnieuws media


Napraten van fakenieuws berichten van onze media, de overheid, je leraar, je dokter etc etc is dodelijk voor de persoonlijke gedachten. Durven ingaan tegen de gevestigde "orde" of liever gezegd "wanorde" is dan niet meer mogelijk want communiceren is een vak vooral als je in de minderheid bent.

Hoezo de minderheid?

Hoeveel mensen hebben nog nooit, maar dan ook nooit nagedacht of gehoord van zwaar giftige stoffen in vaccinaties? Hoe kun je dan zelfstandige gedachten vormen over deze materie, laat staan je eigen hachje redden als dat nodig is?

Hoeveel mensen weten nog niet dat kanker ontstaat door zuurstofgebrek op celniveau? Hoe kan je dan zelfstandig nadenken over deze materie terwijl je het eigenlijk al lang had moeten - kunnen - weten. Het is al bekend sinds 1931 en het internet is er ook voor jouw om alles te ontdekken. De mensen staan echter nog steeds in de rij voor chemotherapie waarvan 40% binnen drie maanden is overleden. Van deze 40% was dus 100% niet in staat zelfstandig na te denken. (En dat doet steeds weer pijn)

Hoeveel mensen denken er wel niet dat een beetje vergif als glysofaat in RoundUp op je groenten geen kwaad kan? Een beetje gehersenspoeld is dat niet erg genoeg?

''We zien de dingen niet zoals zij zijn; we zien ze zoals wij zijn.'' — Anaïs Nin


Hoeveel mensen praten iedereen na die het over de opwarming van de aarde heeft? Wedden dat deze mensen daar dan zelf geen onderzoek naar gedaan hebben. Het wemelt namelijk van de tegengestelde berichten die je met gezond verstand makkelijk kan wegstrepen tegen elkaar om tot een conclusie te komen.

''Relativeer en alles krijgt een andere betekenis.''

 

Niet weten wat je moet denken overkomt een ieder, dan ga je echter op zoek naar dat onderwerp en gaat niet verder door je schouders op te halen. Een gewillig slachtoffer voor de nep-nieuws media.

De onnadenkenden zijn de mensen die nog nooit een voedingslabel hebben gelezen en alles zomaar in hun winkelwagentje kieperen en het gek vinden als ze later in het leven "geen geluk" hebben.

"The strongest man in the world is he who stands alone." -- Henrik Ibsen


Vragen stellen is niet dom, je iets afvragen ook niet. Iemand napraten die het ook niet weet is het domste wat je kan doen. Die mening, dat napraten, kan zich nestelen in je gedachtenwereld en je zelfs op enig moment het leven kosten.

''Vertrouwen is de cruciale schakel tussen mensen. Als deze breekt, breekt alles.''
— Olaf Hoenson

 

Er is een klasse mensen die een levensgevaarlijk spel spelen. Dat kunnen mensen zijn die dicht bij je staan zoals je dokter, een leraar, een journalist, een bankier, een collega. Maar ook veraf zoals een wetenschapper, een politicus, een bedrijfsleider etc. Allen die dat vertrouwen schaden, schaden ook direct hun eigen hachje, hun eigen geloofwaardigheid, hun toekomst, hun bedrijf, hun carrière, hun vriendschappen, hun ...…

Diegene die geforceerd op een dag gaan ontdekken dat de wereld er totaal anders uitziet dan ze jarenlang dachten, voor mogelijk hebben gehouden, kunnen zij zich daarna nog wel staande houden? Er gaan namelijk diep en diep trieste en misdadige zaken aan het daglicht komen door mensen die nu (nog) in de spotlights staan, in en in zieke geestelijk gestoorde "mensen".

Er wordt momenteel een oorlog uitgevochten, een oorlog om jouw gedachten. De onnadenkenden hebben die strijd al verloren. Tenzij, .. tenzij ze alsnog starten met het onderzoeken van het nieuws achter het nieuws. Sterk in hun schoenen staan als ze op ontdekkingsreis gaan.

— Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio