Einde alternatieve media en meningsuiting?

bedreiging alternatieve media
Wat betekenen de maatregelen - ingegaan op 1 juli - in ons mede EU land Spanje voor de vrijheid van meningsuiting? De politiestaat is daar nu een feit! De vraag die zich oproept is: wat is het besmettingsgevaar voor uitbreiding naar andere EU landen en is dit mogelijk een bedreiging voor het voortbestaan van de alternatieve media?
einde alternatieve media door politie staat

"Politiestaat wetgeving in Spanje van kracht"

 

Week 28 kwam mij deze informatie onder ogen: "Politiestaat wetgeving in Spanje van kracht".

Vrije nieuwsgaring met de camera van je mobiele telefoon is daar nu verboden en zal nageleefd worden tegen torenhoge boetes die het de gewone man wel uit het hoofd zal laten om zomaar alles te filmen en op YouTube te zetten. Een vrijbrief voor de politie om eens lekker los te gaan en recente video's uit verschillende landen waaronder Nederland doen dan ook geen goed aan de gedachte: "het zal wel meevallen".

Als de politie graag actie wil voeren voor betere lonen zou het staken bij het handhaven van de openbare orde een prachtig middel zijn. Het feit dat ik dit nu zo schrijf kan mij in Spanje een boete opleveren!

Deze zin trok speciaal mijn aandacht bij het artikel op Niburu: "De nieuwe wet strekt zich ook uit tot zaken zoals sociale media, waar gebruikers vergelijkbare boetes tegemoet kunnen zien die niets anders doen dan anderen aanmoedigen tot het organiseren van een protest".

Alternatieve media staan werkelijk bol van de protesten die mensen uitnodigen een andere leefstijl aan te nemen, niet meer te gaan stemmen, deel te nemen aan (digitale) protestacties, stakingen etc.

Ik heb persoonlijk al een aantal malen mijn website moeten aanpassen op kort termijn om aan de wet te blijven voldoen. Dat was een richtlijn van een bedrijf uit de VS die weer gedicteerd werd door het FDA. De Codex Alimentarius en de copyright wetgeving hebben beiden ook impact gehad en er voor gezorgd dat ik in ieder geval al vele uurtjes nagedacht heb over dit soort zaken.

Ik ken ook iemand persoonlijk die al helemaal ten gronde is gericht door zijn activiteiten als klokkenluider en waarheidsvinder. Niet iedereen zal zo ver willen gaan en daar gaat zeker een precedentwerking van uit.

De vraag die dit nu dan ook bij mij oproept is: "Hoe lang kunnen de alternatieve media ongestraft gebruik blijven maken van het - recht - op vrije meningsuiting?"

In de Engelse taal zal er zeker nog informatie op te sporen zijn, zeker voor de ervaren speurders. Velen die de Engelse taal niet machtig zijn zullen echter afgesneden zijn van alternatieve berichtgeving.

Dit legt de verantwoording van onze toekomt dan ook in steeds grotere mate bij onze huidige lezers. Delen, delen, delen van alle informatie nu het nog kan!

— Henk Mutsaers

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio