Sociale media in de ban, ...

anti social media
Reeds een aantal malen was het gebruik van de sociale media, met name Facebook negatief in het nieuws gekomen bij de uitzending van de dotcom.radio uitzending / podcast. 11 jaar was ik actief op Facebook maar per 01-01-2015 kwam daar een einde aan. De switch naar Ello en TSU was van korte duur. Mijn vrienden volgden niet, nu ga ik echter een stap verder. Facebook, Twitter en anderen gaan bij gedachtenvoer in de ban.
sharethis geblokkeert

Ik stop met verschillende sociale media, ...

sharethis op de website
sharethis op mobiel
nepnieuws
Het begon met een telefoontje net na kerst 2016 van een trouwe lezer. "Weet jij dat op je site het sociale media share tool over de tekst valt op de mobiele telefoon?"

Met 26,6% mobiele gebruikers en 25,4% tablet gebruikers is het verstandig daar serieus naar te luisteren. De code veranderen zodat de share [delen] icoontjes boven of onder het artikel verschijnen is zo gefikst. De vraag is echter; "Wil ik dat nog wel?"

Van de gebruikers van de belangrijkste sociale media wordt immers een Stasi gedachtenprofiel gemaakt. Dat is de reden dat ik zelf vaarwel heb gezegd tegen Facebook. Maar met die sociale media icoontjes blijf ik wel de lezers verleiden om dit te doen. Ja het levert veel extra bezoekers op via de sociale media. Maar is het nog wel verstandig om deze te blijven gebruiken?

Het antwoord daarop is simpelweg NEE !!

De sociale media gaan nu extra actie ondernemen om de "in hun ogen" Nep Nieuws websites te gaan weren. Dan kunnen we dus beter de zaak omkeren en een leven op gaan bouwen zonder Facebooken, Twitter, Google+ en anderen.

Ik ben nog actief op seen.info en vk.com evenals op minds.com , totdat ook hier de control grid zichtbaar wordt. Wellicht valt het bij deze media mee?

Google is thuis al in de ban gedaan en ingeruild voor startpage.com, op deze website staat echter nog wel een Google searchbox. Startpage levert de service niet meer en als ik een andere optie ga plaatsen moet deze wel responsieve zijn. Dit wil zeggen dat het automatisch aanpast op de gebruikte schermresolutie, mobiel, tablet, desktop en alle formaten op deze systemen. Weet je een goede oplossing dan hoor ik dat graag.

Lees ook: Maar ik heb niks te verbergen. Hoe dom!

— Henk Mutsaers

Wees op je hoede wat je deelt met je vrienden. Big brother kijkt met je mee.


De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio