Q this is big

Hebben de alternatieve media de wind tegen ?

alternatieve media wind tegen
Ja en Nee. Er zijn de laatste tijd verschillende websites mee gestopt, de handdoek in de ring gegooid. Ja inderdaad de kosten worden vaak niet meer gedekt, YouTube / Google Adsence advertenties zorgen er voor dat de alternatieve media hun inkomstenbron ontnomen wordt - Demonetising - wordt het genoemd en dit woord is in de alternatieve media al lang een begrip.
alternative media


Verder komen er steeds meer adblockers en een browser die vrijwel alle advertenties blokkeert (Brave) die ik zelf ook gebruik. Helaas heb ik soms weinig tijd, wat de komende jaren ook niet zal veranderen vanwege de prioriteiten die ik zelf heb gesteld — emigreren naar Frankrijk en het aanleggen van een permacultuurtuin. Met andere woorden, wat ik preek op mijn website probeer ik ook in het dagelijkse leven in de praktijk te brengen. Eigenlijk maakt het dan ook niet zoveel uit of ik veel reacties krijg of niet. De reacties die ik heb gehad waren veelal waardevol en leverden een positieve bijdrage door nieuws te delen waar ik vaak nog geen weet van had.

Ik hoef de hele wereld niet te veranderen

Zo helpen we elkaar, mooi meegenomen. Ik hoef de hele wereld niet te veranderen maar de positiviteit die ik ondanks al het negatieve nieuws kan uitstralen geeft dito reacties retour. Een enkele positieve reactie is meer waard dan duizenden negatieve. Ik ben dus heel blij dat er niet veel mensen reageren, zo blijft er ruimte voor positiviteit.

Het is heel simpel eigenlijk; "Ik wil graag leven in een positieve en eerlijke samenleving". Daar draag ik mijn steentje aan bij. Zolang ik de kosten daarvoor zelf kan betalen, ook straks van dat kleine pensioentje dan is dat prima. Ik vraag daarom nooit om een bijdrage maar ik heb weleens zomaar een gift gehad uit Belgie. (!!) Heel bijzonder en gelukkig kan ik daar nog steeds wat voor terug doen.

Zolang ik ook maar een beetje tijd heb en niet fysiek bedreigt wordt voor mijn bijdrage blijf ik gewoon doorgaan. Het is immers "mijn" leven dat ik kleur probeer te geven en zwart / wit is al een hele stap terug.

-- Henk Mutsaers

Dit bericht naar aanleiding van deze reactie [dank]: Ik maak mij ook zorgen over het verdwijnen van steeds meer alternatief nieuwsbronnen. Heel begrijpelijk dat ze vanwege gebrek aan waardering en inkomsten er mee ophouden, maar het is wel een zorgwekkende ontwikkeling. [LangLeveEuropa - Ondergang Alternatief Nieuws]

De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio


Disclaimer:
NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.


huis te koop koestraat 26 4931CS Geertruidenberg 230.000 kk

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]