Als ons lichaam is ontworpen om gezond te zijn.

vitamine
Ga dan eens voor de spiegel staan en vraag jezelf af, wat gaat er bij mij verkeerd? Of mogelijk, … wat blijf ik volhardend verkeerd doen waardoor ik ziek blijf? Waardoor ik gebreken blijf houden? Waardoor ik energie gebrek heb? Waardoor ik slecht slaap? Waardoor ik mij klote voel? Waardoor ... lees verder
angst werkt verlammend

Als de blauwdruk van je lichaam ontworpen is om gezond te zijn …


Wat gebeurd er als je giftige medicijnen stopt in ondervoede lichamen? Kun jij je de chronische ziekte tsunami financieel wel veroorloven die zich NU over de wereld uitrolt? Waar al bij relatief jonge kinderen de drug dealers toeslaan die zelfs keurige witte jassen dragen, respectvol bejegend wensen te worden in de 'rol' van 'geneesheren'. Waar 80.000 mensen opgeofferd worden elk jaar in de VS alleen al, slachtoffers, medische proefkonijnen. Hierdoor staan medicijnen, genomen volgens de bijsluiter in de top 10 doodsoorzaken. Als er nu eens een betere manier was, veiliger, effectiever, zonder bijwerkingen? NU, … die is er, en was er altijd al.

Mega dosis vitaminen zoals aangehaald in "the Vitamin Movie trailer" hieronder. Veiliger, effectiever en veel goedkoper. Hierdoor kunnen de kosten voor de gezondheidszorg met minimaal 50% omlaag in relatief korte tijd. En dan praten we dus over vele miljarden bezuinigen.

Als er vele dokters over de gehele wereld zijn die mega successen scoren met de natuurlijke aanpak van ziektes, waarom zou je die kennis dan niet toe gaan passen als er geen risico aan verbonden zit? Waarom zou je dan het advies op blijven volgen van de dokters die verantwoordelijk zijn voor die tsunami aan ziektes en het onderhouden van de dodenlijst.

Dat is geenszins gechargeerd de strekking van de onderstaande trailerEn dan nu op persoonlijke noot.

Wat houdt mensen tegen om voor 30 euro twee kilo vitamine C (Natriumascorbaat) te kopen inclusief verzendkosten en daarmee te gaan experimenteren. Het ergste wat er verkeerd kan gaan is dat je te veel neemt en dat vervolgens merkt aan de stoelgang. Een beetje minder en de zaak is weer onder controle. Nee we laten ons gek maken door de stichting kwakzalverij, de krant en de dokter. Die kunnen daar geen van drieën ook maar een stuiver aan verdienen en hebben er alle belang bij om ongefundeerd, de wetenschap tegen sprekend, er allerlei klinkklare onzin over te roepen. Lekker belangrijk. Jij kunt toch wel voor jezelf nadenken, iets zelf onderzoeken, toch?

Helaas ken ik heel veel slimme mensen die in allerlei situaties zeggen; "Dat maak ik zelf wel uit", "Dat bepaal ik zelf wel". Maar als het puntje bij het paaltje komt, ... bepaald klaarblijkelijk die ander wat er moet gebeuren.

Als je tevoren je huiswerk gedaan hebt en weet waar Abraham de mosterd haalt, als je vertrouwen hebt opgebouwd door eigen ervaring dan weet je welke weg je dient te nemen mocht het überhaupt een keer fout gaan. Dan denk je inderdaad, "Dat maak ik zelf wel uit". Inderdaad denken, want dan ga je nog niet eens langs bij de medicijnman die van vitaminen toch geen verstand heeft. Daar loop je met een onmenselijke grote boog omheen.

Maar heb je dat huiswerk niet gedaan, die eigen ervaring niet opgedaan, dan schijt je in je broek! Niet van een overdosis vitamine C maar van pure angst om dood te gaan. En zo zie ik dat helaas maar al te vaak gebeuren, slimme mensen die radeloos verloren verstrikt raken in de farmaceutisch doolhof, … en zich dus duidelijk wel de les laten lezen. Onbereikbaar geworden voor anderen … die het beste met hen voor hebben.

Angst werkt immers verlammend en dat is een feit.

— Henk Mutsaers
De laatste 5 nieuwe artikelen | alle artikelen |

dotcom.radio

Disclaimer: NepNieuws, daar is het internet, de TV, de Radio en de Krant van vergeven. Doe dus ALTIJD je eigen onderzoek op startpage.com. Vermijd Google die zijn rating heeft aangepast en de MSM de voorkeurpositie geeft. Zoek met meerdere woorden: "woord1+woord2" Zoeken met het + teken en aanhalingstekens geeft verfijnde specifieke resultaten. Ook zoeken met een complete zin is soms een goed idee. Leer zelfstandig nieuws te verzamelen en leer NepNieuws te herkennen van een grote afstand.

Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief

verplichte donor registratie
Automatisch aangemeld als donor: Aan of afmelden voor je donorregistratie doe je hier.


Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]


dotcom.radio een andere kijk op het nieuws, ... elke zondag via de podcast

dotcom nieuws

e boek gedachtekracht

eBoek zoektocht naar gezondheid (gratis download

huis te koop koestraat geertruidenberg
Huis te koop

succesboeken

cannabis olie

hoe zit het nu echt

spoed cursus voeding

squatty potty

prevent care

protest song

gezondheidradio