Als je alles moet geloven ....

voeding
.. kun je helemaal niets meer eten

Hoeveel mensen heb ik dat al niet horen vertellen? “Als je alles moet geloven kan je helemaal niets meer eten”. Zouden ze daarmee wellicht bedoelen: “Als dat waar is zal ik zelf aan de slag moeten om mijn eigen voeding te gaan produceren of verzamelen en daar heb ik helemaal geen zin in (?).
junk food

“Als je alles moet geloven kan je helemaal niets meer eten”

Even terug naar de schoolbanken
Alles wat wij het hele jaar door met werken bij elkaar sprokkelen wordt voor zo’n slordige 68 % belast via allerlei achterdeurtjes. Wat is er dus meer winstgevend dan je eigen voeding produceren? Je pacht een stukje land met z’n tweetjes voor 27 euro per jaar zoals wij doen en koopt wat zakjes met zaden voor een paar euro’s en je kan aan de slag. Het ene jaar groeit het ene product goed en het andere jaar een ander product weer wat beter. Maar altijd heb je biologische producten waarvan je exact weet hoe ze tot stand gekomen zijn. Hoeveel geld zou je wel niet besparen aan de dokter en de ziektekostenverzekering? Elke zaterdag in de zomer zijn we een paar uurtjes aan de slag en denk dan aan gemiddeld niet meer dan twee uur en op de donderdagavond nog eens een uurtje. In het voorjaar iets meer en in het najaar meestal om slechts even snel te oogsten!

GMO-labels nog steeds geen feit?
In de gehele wereld zijn er mensen actief om het nummer 1 meest gehate bedrijf Monsanto aan te pakken en voedingsproducenten te dwingen op het voedingslabel te vermelden of er Monsanto GMO-zaden toegepast zijn. Websites worden opgezet, petities gestart, rechtszaken en nog veel meer energie-eisende activiteiten. Ik vraag mij dan af:

“Is dat eigenlijk wel belangrijk om je druk over te maken als je zelf eigen voeding kan produceren die gegarandeerd GMO-vrij is?


Vrij van nano-technologie en vrij van pesticiden (als je tenminste je verstand gebruikt). Je bent dan aan het stemmen met je meest krachtige wapen ... je portemonNee!


Anders leren denken over gezondheid en ziekte
De gehele samenleving lijkt wel in het teken te staan van ziektes bestrijden, een gevecht, een strijd, een oorlog die je nooit zult gaan winnen. De focus in de ‘gezondheidszorg’ ligt op het bestrijden en dure onderzoeken naar mogelijke geneesmiddelen waar velen hun bijdrage leveren aan inzamelingen voor ‘het goede doel’. We zijn zo bezeten en geconditioneerd van deze zienswijze dat we het voor waarheid aannemen dat ziekten en gebreken nu eenmaal een deel van ons leven zijn in plaats van een goede gezondheid in alle facetten.

Kunnen we ziektevrij leven met een uitstekende gezondheid? Absoluut!

De enige oorzaak van gezondheid OF ziekte is jouw energetische en emotionele staat. Elke cel in je lichaam vibreert met een specifieke frequentie om gezondheid te bereiken en ziektes kunnen zich slechts fysiek manifesteren als daar aanleiding toe is. Er is GEEN andere oorzaak van ziekten dan een verandering in de frequentie in onze cellulaire structuur.

NEGATIEF
Type voor jezelf maar eens bij Google in: “De nummer 1 oorzaak van...”. Je krijgt een hele lange lijst met ziektes, ongelukken en andere rampspoed die allemaal dezelfde overeenkomst hebben. Het is negatief voor je!

Hoe jij emotioneel in het leven staat is zeker zo belangrijker als voeding, supplementen, sporten, medische behandelingen of wat dan ook. Niet dat zaken als goede voeding etc niet belangrijk zijn maar ze komen allemaal pas op het tweede plan. Het geheim waarom homeopathie werkzaam is kan verklaard worden omdat het een energie onbalans die in het lichaam heerst herstelt. Een lichaam en geest die in balans zijn accepteren geen ziektes!

Als je dit gaat begrijpen, heb je dan enig idee hoeveel mensen er zullen zijn die een blakende gezondheid zullen ervaren als deze informatie en gedachtegoed meer bekendheid zou kunnen verwerven?

Wetenschappelijke studies kunnen alleen fysieke correlaties ontleden, omdat ze niet ingegaan op energieke en oorzakelijk verband. Dat is het onderliggende mechanisme achter elke ervaring en gebeurtenis zowel fysiek als niet-fysiek.

Als je dat begrijpt dan weet je ook dat je geen vaccinatie nodig hebt om (valse) bescherming te genieten. Dan begrijp je ook dat je het lichaam beter biologisch kan voeden dan vergiftigen omdat al die gifstoffen invloed hebben op de manier waarop je lichaam en je hersenen functioneren en vibreren.

Epigenetica ....
.... is de studie naar chemische reacties die delen van ons menselijke genoom aan en uit kunnen schakelen. Ziektes en gezondheid kunnen beïnvloeden door voeding, gedachten en stress.

Opbeurende gedachten staan ons toe ons bewustzijn te verheffen en niet-inspirerende gedachten hebben de neiging ons naar beneden te slepen en zelfs ziek te maken.

Voor mensen die vroeger wel eens een kopie maakten van een cassettebandje, die weten wel dat elke kopie slechter werd. Tegenwoordig kan men digitale kopieën maken waar geen enkel verschil in te bespeuren valt. Maar ga jij je lichaam voeden met giftige voeding en giftige gedachten dan worden de celkopieën als het ware ook van casettekwaliteit in plaats van de mogelijke digitale kopie.

Terug naar de titel van dit artikel: “Als je alles moet geloven kan je helemaal niets meer eten”. Je zal moeten gaan begrijpen dat voeding je lichaam (en hersenen) zal moeten voeden en geen aanslag moeten zijn op het immuunsysteem waardoor het lichaam in een constante staat van verdediging is in plaats van nieuwe gezonde cellen aan te maken. Dan blijft er ook alle ruimte over om het leven positief in te richten waardoor je met positieve gedachten de gezondheid en je welbevinden verder kan ondersteunen in plaats van afbreken.gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?