Age reader [preventie] test

age reader
Iedereen kent wel een persoon die‚ als een bliksem inslag bij heldere hemel' een hersen- of hartinfarct heeft gekregen. Maar de praktijk wijst uit dat dit al heel lang tevoren voorspelbaar is. Dat betekend dus, er is nog alle tijd voor preventie!
de age reader

De echte leeftijd scanner

De AGE-Reader is een gepatenteerd apparaat voor medisch onderzoek die ontwikkeld is in het Universitair Medisch Centrum te Groningen door Dr. Andries Smit. Dit revolutionaire apparaat wordt ingezet om het AGE niveau in het menselijk lichaam te kunnen vaststellen. De AGE-Reader is een snelle en pijnvrije scan van de arm, die een accurate scan van uw AGE-niveau in nog geen 20 seconden tijd kan maken.

Een deel van de AGE's vertoont fluorescerende eigenschappen. Deze eigenschap is inmiddels met succes benut en heeft geleid tot snelle introductie van AGE metingen. De AGE-Reader belicht de huid met ultraviolet licht en analyseert de fluorescentie die bij hogere golflengten optreedt.

Vanwege de fluorescerende eigenschappen van een deel van de AGE's kan een inschatting worden gegeven van de hoeveelheid AGE's in de huid. De AGE's in de huid zijn zeer nauw gerelateerd aan AGE waarden elders in het lichaam. Dit betekent een meting met de AGE Reader een betrouwbare maat is voor AGE waarden in het hele lichaam.

age reader uitslag

Inmiddels zijn sinds de introductie van de technologie in 2006 bij meer dan 50.000 patiënten metingen verricht en zijn er 55 wetenschappelijke publicaties verschenen. Wereldwijd is de technologie gevalideerd en geaccepteerd.

Meer informatie zie onderstaande video's

Deze test wordt onder andere uitgevoerd bij Prevent Care in Etten Leur

Rian Bruijne – van Dorst
Praktijk voor Orthomoleculaire en Biofysische Geneeskunde
gezondheid cooperatief
Interview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief


sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; "De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring" Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt ... achter de schermen. Ontdek [archief]
Hope Comes In The Dark ... is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de "Summer of Chaos & Rage in 2016", maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?